Trapliften werken op netvoeding én op batterijen

Voor het geval dat er een stroomstoring is

Stroomstoringen kunnen zeer storend zijn, zo worden we weerhouden van onze dagelijkse activiteiten totdat de stroom weer ingeschakeld is.
Dat uw keukenapparatuur tijdelijk niet werkt zal waarschijnlijk niet zo een groot probleem zijn, maar als dit het geval is voor uw traplift, dan brengt dat grotere problemen met zich mee.

Uw traplift blijft doorrijden, zelfs bij een stroomuitval

Mogelijk heeft u in het verleden een elektrisch apparaat gekocht zonder te controleren of deze bij een stroomstoring werkzaam bleef, wat tot gevolg had dat deze u in de steek liet op een moment dat u hem het hardste nodig had.

Bij de aanschaf van een traplift is dit een belangrijk zorgpunt. U wilt niet halverwege de trap in het donker vast blijven zitten.

Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat dat niet kan gebeuren.

Uw traplift blijft doorrijden zelfs bij een stroomuitval

Stannah trapliften stoppen niet omdat er geen stroom is. Ze zijn namelijk allemaal voorzien van accu’s die constant door de netvoeding worden opgeladen. Als de netvoeding uitvalt, nemen de batterijen het over en wordt u veilig naar uw bestemming gebracht. De accu’s worden automatisch opgeladen wanneer de traplift zich bij een oplaadpunt bevindt.

Daarnaast zijn Stannah liften voorzien van twee afstandsbedieningen, een aan de bovenkant en de andere aan de onderkant van uw trap. Als uw trap lift zich op een andere verdieping bevindt, kunt u deze met de afstandsbediening roepen om er zeker van te zijn dat u nooit vast komt te zitten. De accu’s zullen zeker een paar ritjes meegaan, dus ook in het geval dat het om een zeer lange stroomstoring gaat, weet u dat u niet vast komt te zitten.

Stannah trapliften zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook praktisch geruisloos. Dat betekent dat u deze op elk moment van de dag of nacht kunt gebruiken, zonder iemand anders hiermee te storen.

Met uw Stannah bent u vrij, veilig, onafhankelijk en blijft u in beweging. Net zo als uw traplift!