Wat houdt onze 2 jaar garantie in?

Onze trapliften worden geleverd met 2 garantie, een gratis garantie inspectie en een efficiënte storingsdienst zodat u zeker weet dat wij er voor u zijn, wat er ook gebeurt.

LEES VERDER

2 jaar garantie

Ons contact met u houdt niet op wanneer uw traplift staat. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft en u kunt erop rekenen dat wij ervoor zorgen dat u zich zo veilig mogelijk voelt in uw eigen huis..

Gratis garantie inspectie

Het onderhoud aan onze trapliften is eenvoudig en voordelig, daarnaast geven wij ook nog elke nieuwe lift een gratis garantie inspectie in uw garantieperiode. Hierbij zullen wij de nodige checks uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle onderdelen nog naar behoren werken.

Voorrang storingsdienst

Als uw traplift uitvalt krijgen trapliften die binnen de garantie vallen voorrang bij de storingsdienst. Deze zal u zo snel mogelijk van dienst zal zijn, op een overlegd tijdstip.

Onderdelen vervangen

Onze onderdelen en componenten zijn gemaakt om tientallen jaren van gebruik te weerstaan, maar, als als ze toch vervangen dienen te worden als gevolg van normale slijtage kunnen we dat voor u doen.

Voorverkoop

Ondersteuning en voorverkoop informatie overal in het land

Wij brengen u graag een gratis bezoek aan huis om al uw vragen te beantwoorden. Onze huisbezoeken zijn altijd vrijblijvend en kosteloos, wat betekent dat we u de tijd geven om uw opties te overwegen. Wanneer u er klaar voor bent, zijn wij er om u in elke mogelijke manier te helpen. Waar u zich ook in Nederland bevindt.

diensten en verkoop overal in Nederland

Service na verkoop

Gekwalificeerde klantenservice

Wij garanderen dat nadat uw traplift bij u is geïnstalleerd wij contact met u opnemen om te kijken of alles in orde is. Dit doen we op de manier die u kiest - telefonisch maar eventueel ook met een bezoekje bij u thuis. Ons team van monteurs staat klaar om u te helpen de stress en het ongemak van een verhuizing te vermijden. Ook beloven wij dat onze klantenservice elke dag van de week bereikbaar is om u zo snel mogelijk te helpen.

Klantenservice stannah Nederland

Veilige producten

Hoge kwaliteit, veilige producten

Onze producten zijn gebouwd om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bij Stannah zorgen we ervoor dat al onze producten gecertificeerd zijn. De gebruikte materialen, duurzaamheid en veiligheid van elke traplift wordt gecontroleerd en geverifieerd door derden. We werken alleen samen met leveranciers die hetzelfde kwaliteits- en veiligheidsbeleid voeren als Stannah, om de maximale efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van al onze trapliften te garanderen. We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze liften dat al onze trapliften garantie krijgen, ook wanneer deze tweedehands zijn.

Kwaliteit traplift stannah

Efficiënte probleemoplossing

Wij zijn trots op onze klantenservice, omdat deze verder gaat dan wat van ons gevraagd wordt. Al onze rechte trapliften zijn voorzien van een klein ingebouwd scherm dat een nummer toont indien er ooit een storing optreedt. Dat betekent dat wanneer u ons belt, wij u aan de hand van dat nummer kunnen vertellen wat er aan de hand is. En waarschijnlijk zijn wij zelfs in staat op het probleem via de telefoon voor u op te lossen.

schermtechniek traplift
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Meer dan 750.000 mensen over de hele wereld hebben ons met hun veiligheid toevertrouwd en we zijn er trots op dat we ze nooit in de steek hebben gelaten.

Of u nu een rechte of een gebogen traplift heeft, deze moet altijd perfect werken – geen excuses. Als het om uw veiligheid gaat nemen wij geen risico’s. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is, moet u weten dat wij u er voor u zijn om het op te lossen.

Onze storingsdienst dekt heel Nederland

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan