Ontvang uw vrijblijvende traplift prijsopgave

Aan het einde van uw huisbezoek ontvangt u uw gratis prijsopgave
Een compleet vrijblijvende prijsopgave

Het huisbezoek heeft slechts één doel: u en uw huis beter te leren kennen. Op die manier kunnen wij u informeren of u inderdaad een traplift nodig heeft en welke het beste bij u past.

Wat houdt uw prijsopgave in?

U ontvangt de vrijblijvende prijsopgave aan het einde van het bezoek. Onze adviseurs zijn meestal ongeveer een uur bij u, ze hebben daarom de tijd gehad om het volgende te doen:

Opmeting van uw trap

Opmeting van uw trap

We meten uw trap en eventuele obstakels nauwkeurig op, met behulp van geavanceerde technologie die tot op de millimeter nauwkeurig meet.

Beoordeling van uw mobiliteit

Beoordeling van uw mobiliteit

Wij leren u, en de redenen van uw beperkte mobiliteit kennen. Alleen zo kunnen we de perfecte traplift voor u vinden, die u het comfort en de veiligheid biedt die u zoekt.

U krijgt alle mogelijkheden te zien

U krijgt alle mogelijkheden te zien

We laten u alle mogelijke veiligheids- en comfortopties zien om er zeker van te zijn dat uw traplift aan al uw behoeften voldoet. U kunt zelfs de kleur van de stoel die bij uw interieur past kiezen.

U ontvangt een definitieve prijsopgave

U ontvangt een definitieve prijsopgave

Wij geven u een definitieve prijsopgave voor uw perfecte traplift. Daarnaast bieden wij u informatie over eventuele overheidshulp die beschikbaar zou kunnen zijn.

U krijgt een gratis prijsopgave voor de juiste traplift die bij u, en uw huis past. Onze adviseur staat voor u klaar en geeft u alle informatie die u nodig heeft.

U heeft tijd om:

  • Onze catalogus te bekijken
  • Misschien zelfs om enkele video’s te bekijken
  • Enkele stoel opties beter te leren kennen
  • Extra functies te bespreken
  • Om te beslissen welke stoffering het beste bij uw interieur past
  • Om te ontdekken wat een Stannah traplift anders maakt dan alle andere trapliften op de markt.

Zodra u tevreden bent en al uw vragen zijn beantwoord, geven wij u direct een vrijblijvende prijsopgave voor een traplift die ontworpen is om aan uw behoeften te voldoen.

Nu bent u helemaal klaar. U heeft de informatie die u zocht, en u weet dat de adviseur tijd genomen heeft om naar u te luisteren. U begrijpt precies wat wij u kunnen bieden, en u begrijpt hoe een Stannah traplift u kan helpen. Dat is waar de prijsopgave voor is: één prijs voor uw traplift inclusief alle bijkomstigheden. Geen verborgen kosten, geen installatiekosten.
U kunt zich afvragen waarom wij u niet online een prijsopgave geven. Dat is simpelweg omdat wij u graag  een realistische en nauwkeurige prijsopgave voor uw op maat gemaakte traplift kunnen geven.

Het kopen van een traplift is een grote beslissing.

Overweeg uw opties. Vervolgens, wanneer u er klaar voor bent (dat kan al direct het geval zijn, maar ook pas later) weet u dat u de juiste beslissing heeft gemaakt. Geef ons een belletje, laat ons weten wanneer u er klaar voor bent. Daarna kunt u lekker achterover leunen in de wetenschap dat u straks moeiteloos gebruik  kunt maken van uw trap.

In een mum van tijd zal het installatie team uw traplift monteren. Maar in de tussentijd kunt u ons altijd bellen mocht u nog vragen hebben. Bijvoorbeeld vragen over de andere beschikbare functies (u kunt altijd van gedachten veranderen voordat u bestelt) of over de installatie. Wat het ook is, wij zijn hier om u gerust te stellen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan