Met een traplift krijgt u uw onafhankelijkheid weer terug

Eenvoudig te installeren en te bedienen, trapliften zorgen voor veiligheid en onafhankelijkheid.

Voor diegenen die moeite hebben om zich te kunnen verplaatsen, kan de trap gebruiken vrij benauwend zijn. Men is bijvoorbeeld bang om het evenwicht te verliezen en als resultaat te vallen. Lichamelijke beperkingen kunnen betekenen dat de trap alleen gebruikt wordt met behulp van een familielid of van een verzorger. Op deze manier is men afhankelijk van anderen.

De meeste gezinnen kunnen het zich niet veroorloven om te stoppen met werken om voor een familielid te zorgen. In deze gevallen kan het voorkomen dat dit familielid vast komt te zitten op een verdieping van hun huis. In zo’n geval zullen ze een groot deel van hun tijd in dezelfde ruimte moeten doorbrengen.

Traplift helpt om uw onafhankelijkheid te herwinnen

Een traplift is de oplossing

Sommige mensen besluiten om slechts op één verdieping te gaan wonen. Hierbij brengen ze vaak hun slaapkamer naar beneden zodat ze niet langer de trap hoeven te gebruiken. Dit ontneemt niet alleen het comfort van hun slaapkamer, maar kan ook het gevoel geven dat ze hun privacy kwijt zijn geraakt, vooral wanneer ze met andere mensen samenwonen.

Een traplift geeft mensen onafhankelijkheid. Het betekent gemoedsrust voor zowel de gebruiker als voor de familie. Het betekent dat ze weer volledige toegang tot hun huis krijgen. Het geeft de onafhankelijkheid en veiligheid terug, die ze dachten te zijn kwijtgeraakt, namelijk toegang tot elke verdieping in hun eigen huis, zonder hulp.

Stannah trapliften zijn veilig

Al onze trapliften zijn uitgerust met actieve en passieve veiligheidsfuncties. Zo garanderen wij uw onafhankelijkheid en veiligheid. Elke lift is uitgerust met:

  • Een intrekbare veiligheidsgordel.
  • Een snelheidsbegrenzer voor een soepele en stabiele rit naar boven of naar beneden.
  • Sensoren. Dit betekent dat als er iets is dat de koers van de lift belemmert, deze zachtjes zal stoppen.

Stannah trapliften zijn gemakkelijk om te gebruiken

Onze trapliften zijn niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit in hun bovenste ledematen. Elke door ons gemaakte lift wordt geleverd met afstandsbedieningen om de lift op te roepen, wanneer deze zich op een andere verdieping bevindt. U zal nooit meer beperkt zijn tot één verdieping.

Wanneer u eenmaal zit, zijn de bedieningselementen om de lift te verplaatsen ook zeer gemakkelijk in gebruik. De ergonomische handbediening kan met elk deel van de hand of pols gebruikt worden, ook wanneer u pijnlijke gewrichten heeft kunt u deze op een comfortabele manier gebruiken.

Stannah trapliften zijn comfortabel

De zittingen van onze binnen modellen zijn altijd gewatteerd. Dit betekent dat ze comfortabel zitten ongeacht hoe vaak u gebruik maakt van uw lift.

Uw traplift start en stopt in een soepele beweging. Dit is een belangrijk element, voor als u rugklachten heeft. Schokkende bewegingen kunnen de problemen verergeren en veel ongemak veroorzaken. Het garanderen van een soepele traplift rit voor iedereen, is voor ons een prioriteit.

Met behulp van een stoel lift krijgt u uw zelfstandigheid terug. U hoeft niet te wachten tot iemand u kan helpen, of afhankelijk te zijn van andere. U krijgt uw vrijheid terug, maar geeft deze ook aan uw dierbaren.