Een Traplift kopen

Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken
Daarom hebben we het proces van een traplift kopen in 3 eenvoudige stappen verdeeld.

 1 

Trapmeting

Wij brengen u een bezoek om uw trap te beoordelen en bekijken welke traplift het beste bij uw situatie past. Omdat elke woning uniek is en dus ook elke traplift, meten wij uw trap zorgvuldig op.

 2 

Prijsopgave

Zodra de trapmeting is voltooid en u uw wensen heeft doorgegeven, wordt ter plaatse een vrijblijvende prijsopgave voor u opgesteld. U krijgt rustig de tijd om de offerte te overwegen en een beslissing te nemen.

 3 

Installatie

Voordat u er erg in heeft is uw traplift gemonteerd. De installatie duurt minder dan een dag, en de monteurs zorgen ervoor dat alles in orde is. Ze vertrekken pas nadat u zich comfortabel voelt in de omgang met de lift.

Waarom heb ik een trapmeting nodig?

Beoordeling via de telefoon

Nadat u contact heeft opgenomen met Stannah zal een van onze adviseurs u telefonisch te woord staan.Onze deskundige adviseurs zijn in ons volledige assortiment getraind, ze stellen u specifieke vragen zodat ze precies kunnen inschatten hoe u het beste geholpen kunt worden. Hoe meer informatie u over uw trap kunt vertellen hoe beter. Zo horen we graag of uw trap recht is, een of meer bochten heeft en of het misschien wel een buitentrap betreft.

Omdat een traplift maatwerk betreft en de rail nauwkeurig op uw trap moet passen is een exacte trapmeting door een van onze gespecialiseerde adviseurs vereist. Het proces is als volgt:

 • Een adviseur maakt samen met u een afspraak bij u thuis om de trap te bekijken. 
 • Een van onze gespecialiseerde adviseurs komt daarna bij u thuis. De adviseur bekijkt samen met u de trapsituatie en bespreekt uw wensen.
 • Om de traplift nauwkeurig te laten passen is het van belang dat de trap exact wordt gemeten.
 • Vervolgens adviseert onze gespecialiseerde adviseur u welke traplift het beste bij u past. Dit is uiteraard compleet vrijblijvend.

Aan het einde van het bezoek geeft de adviseur u gratis een vrijblijvende prijsopgave. U krijgt rustig de tijd om de offerte te overwegen en een beslissing te nemen..

Traplift beoordeling

Waarom geven jullie geen vrijblijvende prijsopgave online?

Onze trapliften zijn gemaakt om bij u, en uw trap te passen. Daarom is het zo belangrijk dat onze gespecialiseerde adviseur uw trap eerst opmeet. We moeten bekijken welke rail het best bij uw trap past voordat we u kunnen vertellen wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen. U kunt er van op aan dat u de prijsopgave ontvangt zodra wij klaar zijn met onze beoordeling. Gratis, en zonder verplichtingen of verborgen kosten. U kunt er zeker van zijn dat het enige waarvoor u betaalt uw traplift is.

De prijs van uw traplift kan afhankelijk van de volgende punten zijn:

 • De stoel die u kiest
 • De lengte van uw trap
 • Of u een rechte trap heeft of een trap met bochten
 • Welke opties en functies u nodig heeft om de lift zo comfortabel mogelijk voor u te maken

Indien niet al uw vragen beantwoord zijn, beantwoordt ons vriendelijke team graag alle andere vragen die u heeft. Bel ons daarom nu (of nadat u deze pagina heeft gelezen) en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Maatwerk

Wij kunnen elke traplift op uw wensen aanpassen en afstemmen. Het maakt niet uit of uw trap recht, gebogen, binnen, buiten, smal, breed of steil is. Of u nu last heeft van pijnlijke kniegewrichten, hartklachten, verminderde beweeglijkheid in uw onderlichaam of rugproblemen heeft – wij kunnen u helpen om weer controle over uw trap te krijgen. Wij bieden verschillende ontwerpen die kunnen worden aangepast aan uw wensen zodat u de gemakkelijkste en meest comfortabele optie kunt kiezen die bij u past. Personalisatie is verder mogelijk doordat u zelfs de kleur van de bekleding kunt kiezen. Doordat u de voetsteun met een knop omhoog kunt klappen, hoeft u niet te bukken. Ook kunt u met één hand een ergonomische veiligheidsgordel vastmaken. Onze adviseurs kunnen u over elke optie het fijne vertellen.

Rechte Trappen

Stannah biedt een praktische en elegante oplossing om uw trap op en af te komen. Onze rechte traplift met enkele rail brengt u moeiteloos op en neer.
 

Ontdek hier meer over >
Stannah Trapliften voor gebogen trappen

Trappen met bocht

Ook voor uw trap met bocht biedt Stannah een praktische en elegante oplossing om uw trap op en af te komen. De door ons op maat gemaakte rail past perfect op uw trap.

Ontdek hier meer over >
Stannah Traplift voor Buiten trappen

Buitentraplift

Of het nu gaat om een trap naar uw voordeur, buiten naar de achtertuin, of beneden naar de garage, wij kunnen deze plekken weer toegankelijk voor u maken. Controle over uw hele huis, zowel binnen als buiten.

Ontdek hier meer over >

Hoe wordt een traplift gemonteerd?

Onze vriendelijke monteurs komenbij u langs en regelen alles voor u. Omdat onze trapliften op de traptreden gemonteerd worden en niet aan de muur, zijn ze snel en eenvoudig te installeren. De steunpoten worden voor maximale veiligheid in de trap geschroefd en onze monteurs ruimen altijd alles op wanneer ze klaar zijn. Eenmaal geïnstalleerd, nemen ze de tijd om u te laten zien hoe het werkt en zullen ze uw huis niet verlaten totdat u tevreden bent en zich comfortabel voelt bij het gebruik van uw nieuwe traplift.

Traplift installaties zijn:

 • Gratis. U betaalt alleen voor uw traplift
 • Snel. Het duurt slechts enkele uren om een traplift te installeren
 • Schoon. Onze monteurs ruimen ook het eventuele vrijgekomen stof helemaal voor u op.

Bel ons voor een gratis huisbezoek

085 888 77 11

Of laat u terugbellen

Wij zullen u binnen 24 uur terugbellen.