Een Traplift kopen

Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken
Daarom hebben we het proces van een traplift kopen in 3 eenvoudige stappen verdeeld.

 1 

Trapmeting

Wij brengen u een bezoek om uw trap te beoordelen en bekijken welke traplift het beste bij uw situatie past. Omdat elke woning uniek is en dus ook elke traplift, meten wij uw trap zorgvuldig op.

 2 

Prijsopgave

Zodra de trapmeting is voltooid en u uw wensen heeft doorgegeven, wordt ter plaatse een vrijblijvende prijsopgave voor u opgesteld. U krijgt rustig de tijd om de offerte te overwegen en een beslissing te nemen.

 3 

Installatie

Voordat u er erg in heeft is uw traplift gemonteerd. De installatie duurt minder dan een dag, en de monteurs zorgen ervoor dat alles in orde is. Ze vertrekken pas nadat u zich comfortabel voelt in de omgang met de lift.

Regels voor de aanschaf van een Traplift

Een traplift is geen alledaagse boodschap. Weten wat u wilt en nodig hebt is niet altijd eenvoudig. Daarom hebben we een aantal eenvoudige regels opgesteld waaraan u zich kunt houden als u het kopen van een traplift overweegt.

Koop geen traplift zonder deskundig advies

De enige manier waarop uw traplift zo veilig en compact mogelijk kan worden, is als de traplift op maat voor uw trap gemaakt is zodat deze perfect past, en aan de  veiligheidsvoorschriften van uw trap voldoet. Tijdens het huisbezoek moeten deze opmetingen zorgvuldig worden uitgevoerd zodat de traplift op de millimeter nauwkeurig op uw trap past. Dit bezoek moet u ook de gelegenheid geven om al uw vragen te stellen zodat u de beste keuze voor uzelf kunt maken. Een gespecialiseerde adviseur kan u hier het beste mee helpen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de voordelen van een traplift, traplift vergoedingen of over de soorten trapliften die er bestaan? Dit is het moment om een vrijblijvende offerte en informatie te ontvangen.

Bekijk onafhankelijke beoordelingen en meer dan één optie 

Kijk altijd naar meerdere mogelijkheden, bekijk verschillende bedrijven en lees beoordelingen van derde onafhankelijke partijen zoals Trustpilot. Zodat u verschillende trapliften kunt vergelijken. Let op de kleine details zodat u zeker weet wat ze u bieden. Maak uzelf vertrouwd met wat er allemaal op de markt is voordat u een beslissing neemt, op die manier kiest u zeker de juiste traplift die bij u past.

Traplift beoordeling

Een gids voor de aanschaf van een traplift

Bedenk wat voor u de beste keuze is wanneer u een traplift nodig heeft om in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Wilt u een traplift kopen of huren? Een tweedehands traplift of een nieuwe? Omdat een traplift kopen niet iets is wat u elke dag doet, is het normaal dat u veel vragen heeft. Wij helpen u daar graag mee, wilt u eerst op uw gemak een gratis brochure aanvragen? Of een gratis en vrijblijvende offerte zodat u een beter beeld krijgt van de traplift prijzen?

Tijdens een vrijblijvend en gratis huisbezoek beoordeelt onze verkoopadviseur welke stoel en welke functies het beste bij u passen. Dit maakt uw traplift zo comfortabel mogelijk in het gebruik.

Kies een bedrijf waarop u kunt vertrouwen
Zorg ervoor dat u een trapliftenfabrikant kiest die voldoet aan zowel nationale als internationale normen. Zorg ervoor dat de traplift leverancier die u kiest ook geaccrediteerd is door officiële organisaties door hun Onderscheidingen & Keurmerk pagina te raadplegen.

Weet wat bij de traplift prijs is inbegrepen

Wanneer u uw vrijblijvende offerte van Stannah ontvangt is duidelijk wat daar allemaal bij is inbegrepen:

  • Een gratis bezoek bij u thuis om uw behoeften te analyseren
  • Een op maat gemaakte traplift voor u en uw huis
  • De installatie van uw traplift
  • 2 jaar volledige garantie, inclusief storingsdienst (bij de aanschaf van een nieuwe traplift)

Wat kost een traplift? Op deze pagina kunt u alvast een beeld van de traplift prijzen bekijken.

Controleer altijd de garantie
Controleer altijd de garantievoorwaarden van uw traplift.  Bij Stannah worden alle nieuwe trapliften bijvoorbeeld met 2 jaar volledige garantie geleverd. Zo, heeft u de gemoedsrust die erbij hoort wanneer u een product koopt waarop u kunt vertrouwen. Bekijk bijvoorbeeld ook de voorwaarden voor een levenslange garantie.

Ken de voorwaarden van de storingsdienst
Stannah’s garantie komt met een storingsdienst overal in Nederland. Accepteer niets minder. U moet weten dat in het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift gebeurd, er iemand klaar staat om u te helpen. Wanneer u dit maar nodig heeft.

Komt u in aanmerking voor financiering of een subsidie?
Er bestaat een kans dat u in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit de overheid voor het kopen van een traplift. We begrijpen dat het uitzoeken van dit soort ondersteuning stressvol kan zijn, daarom hebben wij alle informatie op dit gebied voor u verzameld. Vraag na of u in aanmerking komt voor een traplift via de WMO voordat u een traplift offerte aanvraagt.

Het persoonsgebonden budget (of PGB) heeft natuurlijk een invloed op uw traplift-budget. Bekijk onze hulp en advies pagina voor meer informatie.

Rechte Trappen

Een praktische, elegante manier om uw trap af te leggen. Een rechte traplift brengt u moeiteloos op en neer, en zorgt ervoor dat u gewoon thuis kunt blijven wonen.
 

Ontdek hier meer over >
Stannah Trapliften voor gebogen trappen

Trappen met bocht

Een traplift voor een trap met één of meerdere bochten helpt met energie te besparen voor de dingen die u gelukkig maken. Bedenk hoe u de bespaarde energie in andere activiteiten kunt steken!

Ontdek hier meer over >
Stannah Traplift voor Buiten trappen

Buitentraplift

Of u nu zoekt naar de beste traplift voor de traptreden naar uw voordeur, naar de achtertuin, naar de garage of rondom uw terras, wij kunnen de ruimtes waar u van houdt weer toegankelijk maken.

Ontdek hier meer over >

Hoe wordt een traplift gemonteerd?

Onze gespecialiseerde monteurs komen naar uw huis en regelen alles voor u. Omdat onze trapliften aan de traptreden gemonteerd worden en niet aan de muur, zijn ze snel en eenvoudig te installeren. De steunpoten worden voor maximale veiligheid in de trap geschroefd en onze monteurs ruimen altijd alles op wanneer ze klaar zijn. Eenmaal geïnstalleerd, nemen ze de tijd om u te laten zien hoe het werkt en zullen ze uw huis niet verlaten totdat u precies weet hoe alles werkt en zich comfortabel voelt bij het gebruik van uw nieuwe traplift.

Traplift installaties zijn:

  • Gratis. U betaalt alleen voor uw traplift
  • Snel. Het duurt slechts enkele uren om een traplift te installeren
  • Schoon. Onze monteurs ruimen ook het eventuele vrijgekomen stof helemaal voor u op.

Bel ons voor een gratis huisbezoek

085 888 77 11

Of laat u terugbellen

Wij zullen u binnen 24 uur terugbellen.