Ons productenaanbod


Huisliften
Een elegante en compacte oplossing voor uw huis

Onze schachtloze huisliften bieden de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te wonen en zijn afhankelijk van het model,ook geschikt voor rolstoelafhankelijke gebruikers.

Met onze stijlvolle tweepersoons-passagierslift en onze praktische rolstoellift kunnen mensen zich eenvoudig verticaal verplaatsen tussen 2 verdiepingen in huis. Dankzij de zelfdragende constructie zijn onze huisliften zonder ingrijpende verbouwingen te plaatsen en zijn ze een waardevolle toevoeging voor in elk huis.

Momenteel beperkt leverbaar

Huislift Stratum

Huislift Stratum

Compacte en stijlvolle verticale rolstoellift

  • Geen schacht dankzij zelfdragende constructie
  • Geen takelmechanisme bovenop de lift
  • Beschikbaar in 5 modellen
Huislift Salise

Huislift Salise

Een Innovatieve en elegante huislift

  • Geschikt om twee personen te vervoeren
  • Een meerwaarde voor uw woning
  • Bijna op iedere plek te plaatsen
Wat kost een lift in huis?

Wat kost een lift in huis?

Een lift in huis wordt vaak geassocieerd aan luxe en voor de rijken der aarde, maar wat kost in een lift in huis nou echt? Bekijk hier de informatie die u nodig heeft.

Meer informatie >
Wat kost een lift in huis?

Wat kost een lift in huis?

Meer informatie >
Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Vraag nu uw gratis brochure aan en ontvang deze direct bij u thuis.

Vraag uw brochure aan

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Get your free brochure

Vraag uw brochure aan

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Welke informatie moet u hebben wanneer u een huislift wilt kopen?

Het idee van een huislift gaat vaak gepaard met het idee van torenhoge kosten, constant onderhoud en een tal van vergunningen. Eigenlijk niet haalbaar voor een normale woning. Dat is echter een verkeerd beeld, de kosten en onderhoud van een huislift zijn veel toegankelijker dan wat u waarschijnlijk vermoedt. Door de innovatieve techniek kan een huislift is een nieuwe woning maar ook in een bestaande woning gemakkelijk geïnstalleerd worden. Zelfs een Stannah huislift in een (duplex) appartement behoort tot de mogelijkheden. Juist omdat de huisliften geen schacht of takelmechanisme nodig hebben is deze veel betaalbaarder dan dat velen denken.

Prijs van een huislift: dankzij het schachtloze element zijn de kosten laag gehouden

Efficiënte installatie: bijna op iedere plek en binnen 2 dagen te plaatsen

Veiligheid als prioriteit: 30 minuten brandwerend ongeacht positie van de huislift

2 jaar garantie:  met 7 dagen in de week storingsdienst

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief, laat onze expertise en decennialange ervaring ook u van dienst zijn. Zo gingen meer dan 600.000 mensen wereldwijd u voor en hebben wij hen kunnen helpen om zelfstandig in hun eigen woning te blijven. Neem nu contact met ons op, en laat ons ook uw zelfstandigheid behouden.

Stannah Stratum: Een schachtloze, rolstoelgeschikte huislift

stannah Play

Voordelen van een huislift

Een huislift behoort niet tot onbereikbare luxe, en kan ook uw woning voor alle leeftijden compleet toegankelijk maken

Zelfdragende constructie

Zelfdragende constructie

Dankzij de zelfdragende constructie van de huislift is er geen behuizing nodig, zodat er bij de installatie geen ingrijpende structurele wijzigingen hoeven worden doorgevoerd. Dit betekent dat we bij het ontwerp van de huislift, de kosten laag hebben kunnen houden. De compacte hydraulische aandrijfunit is nagenoeg stil en drijft de lift aan via twee geleidingsstangen. Deze losstaande aandrijfunit hoeft niet direct naast de lift te worden geplaatst, waardoor de keuze voor plaatsing heel breed is.

Kwaliteit, effectiviteit en design

Kwaliteit, effectiviteit en design

De Stannah huisliften zijn de belichaming van goede kwaliteit, effectiviteit en design, een direct resultaat van onze 150 jaar ervaring in de liftindustrie. Bij het ontwerp van de huisliften is zowel rekening gehouden met de behoeften en wensen van onze klanten als met de meest strikte veiligheidsmaatregelen. Daarnaast is het mogelijk om bijna elk aspect van de lift te personaliseren. Zo kan de lift dankzij het bedieningspaneel aan de wand, wanneer deze niet in gebruik is, vergrendeld worden.

Installatie door gecertificeerde Stannah experts

Installatie door gecertificeerde Stannah experts

De installatie van uw huislift kan vaak al binnen twee werkdagen compleet voltooid zijn. U hoeft hier verder niets voor te doen of voor te regelen. Onze bekwame adviseur kan u tijdens een vrijblijvend informatief bezoek bij u thuis, stap voor stap uitleggen hoe dit proces precies in zijn werking gaat. Ook bekijken jullie samen wat de beste plek is om de huislift te installeren. Eenmaal aangeschaft zal onze adviseur alle voorbereidende werkzaamheden voor zijn of haar rekening nemen.