Glazen lift in huis | Salise: compacte en elegante | Stannah

0858886701

Bel gratis

Ons productenaanbod


glazen lift in huiscompacte glazen liftcompacte smalle liftstannah salise huislifthuislift met glazen cabineglazen personnenlift

Stannah Salise
Een compacte en elegante glazen huislift

Onze huislift is een echte waardevermeerdering voor uw woning en maakt deze levensloopbestendig.

Omdat de lift geen schacht of liftkooi nodig heeft, kunnen de kosten laag worden gehouden zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op de kwaliteit. Een glazen lift in huis is nu een reële optie.

Momenteel beperkt leverbaar

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis prijsopgave.

 • Wij kunnen u ook telefonisch of digitaal helpen.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat betekent een Stannah Salise huislift voor U?

Minimalistische elegantie, de Stannah Salise is een compacte en uiterst effectieve glazen huislift voor uw woning. Het is mogelijk om twee mensen tegelijk, of één gebruiker comfortabel zittend, te verplaatsen tussen twee verdiepingen. De glazen cabine is geheel transparant waardoor er een ruimtelijk effect onstaat, en de interieurdetails zoals de dimbare sfeerverlichting, het bedieningspaneel en de optioneel opklapbare stoel mét bekleding zijn speciaal ontworpen voor uw comfort.

Compact genoeg om in bijna in iedere kamer geïntegreerd te worden. 

Ondanks het stijlvolle en elegante ontwerp en het feit dat de Salise groot genoeg is voor twee volwassenen, is de glazen huislift toch compact genoeg om in bijna iedere kamer geïntegreerd te worden. Uitwendig is de Salise slechts 95 cm breed , en slechts 65 cm diep. De maximale hefhoogte is 3,6 m. Voor overige maatvoeringen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Dankzij het innovatieve ontwerp zijn er naast het creëren van een plafonddoorgang geen bouwkundige werkzaamheden nodig en kan de lift meestal in twee werkdagen compleet geïnstalleerd worden. Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze adviseur bij u thuis worden alle details besproken en kunt u al uw vragen stellen, wij helpen u graag verder.

 • Zeer compact
 • De motorunit kan in een externe ruimte worden gemonteerd
 • Zonder lift schacht
 • Kan in bijna elke kamer geïntegreerd worden 

Kan een glazen huislift alleen in een nieuwbouwwoning worden geplaatst?

Nee. De Stannah huisliften kunnen zowel in nieuwe als in oudere woningen geplaatst worden. Een van onze adviseurs bekijkt tijdens het gratis bezoek aan huis wat de beste locatie voor de installatie van de huislift is.

stannah Play

Energie verbruik

Verbruikt minder energie dan uw waterkoker

De motor is ondergebracht in een afzonderlijke, compacte behuizing die tot op een afstand van ongeveer 10 meter kan worden gemonteerd. Montage buitenshuis is zelfs mogelijk waardoor op ruimte en geluidsproductie wordt bespaard. U kunt het geluid van de motor, wanneer de lift in gebruik is, vergelijken met een wasdroger.

Dankzij het hydraulisch systeem, is de Salise uiterst zuinig omdat deze alleen tijdens het omhooggaan energie verbruikt. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt dan bij een waterkoker, ook kan de Salise op een standaard stopcontact aangesloten worden.

In het geval van een stroomstoring zal de Salise u veilig en wel naar de begin etage brengen, u kunt de benedenetage onder elke omstandigheid bereiken en de cabine verlaten.

metafoor liftknoppen
Stannah regelt alles!<br>Binnen 2 dagen gerealiseerd.

Zonder zorgen

Stannah regelt alles!
Binnen 2 dagen gerealiseerd.

Onze adviseurs bepalen samen met u wat de beste locatie voor de installatie van de huislift is. Alle voorbereidende werkzaamheden worden vervolgens ook door de adviseur voor u geregeld. Zo weet u zeker dat uw Salise snel en met minimale hinder op een veilige manier wordt geïnstalleerd. In de meeste gevallen wordt de installatie van de Salise al binnen 2 werkdagen voltooid.

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Gratis prijsopgave, compleet vrijblijvend

Gratis prijsopgave, compleet vrijblijvend

Alle werkzaamheden inbegrepen

Alle werkzaamheden inbegrepen

Voor meer informatie maak een afspraak, of bel: 085 208 74 98

Zonder zorgen

Stannah regelt alles!
Binnen 2 dagen gerealiseerd.

Stannah regelt alles!<br>Binnen 2 dagen gerealiseerd.

Onze adviseurs bepalen samen met u wat de beste locatie voor de installatie van de huislift is. Alle voorbereidende werkzaamheden worden vervolgens ook door de adviseur voor u geregeld. Zo weet u zeker dat uw Salise snel en met minimale hinder op een veilige manier wordt geïnstalleerd. In de meeste gevallen wordt de installatie van de Salise al binnen 2 werkdagen voltooid.

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Gratis prijsopgave, compleet vrijblijvend

Gratis prijsopgave, compleet vrijblijvend

Alle werkzaamheden inbegrepen

Alle werkzaamheden inbegrepen

Voor meer informatie maak een afspraak, of bel: 085 208 74 98

Onderhoud

Jaarlijkse keuringen zijn wettelijk niet verplicht

De Stannah Salise huislift valt onder richtlijn 2006/42 / EG en profiteert van de wettelijke privileges van een platform, waardoor de nadruk op efficiëntie in onderhoudskosten ligt. De Stannah Salise maakt gebruik van een hydraulisch hefsysteem. Dit soort systemen hebben een gemiddelde levensverwachting die bijna 10 jaar hoger is dan die van andere systemen die gebruikelijk voor traditionele liften worden gebruikt.

Vanwege de aard van hydraulische systemen is dit type lift veel beter bestand tegen slijtage en heeft het zelden vervangende onderdelen nodig. Het gesloten hefmechanisme wordt niet blootgesteld aan lucht en vervuiling. Daarnaast worden de interne onderdelen automatisch van de juiste smering voorzien.

Als zodanig erkent de wet dat, in tegenstelling tot systemen die in traditionele liften worden gebruikt, hydraulische liften niet maandelijks hoeven te worden geïnspecteerd, waardoor er aanzienlijke bespaard wordt op periodieke inspectiecontracten. Het onderhoud van een hydraulische lift is veel goedkoper dan dat u waarschijnlijk vermoedt.

Maak uw woning levensloopbestendig

Een duurzame investering waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten.

DIVERSE SOORTEN AFSTANDBEDIENINGEN VOOR IN EN BUITEN DE CABINE

De Salise heeft verschillende soorten gemakkelijk te gebruiken afstandsbedieningen beschikbaar. Deze kunnen zowel binnen als buiten de lift gebruikt worden.

bedieningspaneel lift

Het bovenste gedeelte van de lift kan als vloer worden gebruikt

In de bovenste stand van de cabine wordt de bovenzijde van de plafonddoorgang automatisch afgesloten en is belastbaar tot 250 kg!

hydraulische woonlift

Vervoert gemakkelijk twee personen tegelijkertijd
tot 250Kg

De Salise is ideaal om maximaal twee staande personen tegelijkertijd, of één zittende gebruiker op een comfortabele manier tussen twee verdiepingen te verplaatsen.

personnenlift voor twee mensen

Verlichting is naar uw smaak in te stellen

De Salise heeft dimbare sfeerverlichting met standaard 2 leds voor een aangenaam verlichte omgeving.

homelift lichten

Optioneel opklapbare stoel met bekleding

De opklapbare stoel is speciaal voor uw comfort ontworpen. Dankzij afneembare vinyl bekleding is deze gemakkelijk schoon te houden.

homelift met een stoel

Kan ook in appartementen worden geïnstalleerd

Het is zeker mogelijk om de Stannah Salise huislift in een appartement te plaatsen mits deze twee verdiepingen heeft, oftewel een duplex is.

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Stannah heeft meer dan 750.000 mensen over de hele wereld geholpen om weer toegang te krijgen tot hun gehele huis. Wat weerhoudt u ervan om de volgende te zijn?

Prijs

Wat is de prijs van een huislift?

De kosten van een huislift zijn afhankelijk van enkele factoren, het is daarom moeilijk om een accurate prijsindicatie te geven zonder dat we u hebben ontmoet, of de locatie van de installatie hebben kunnen analyseren. Neem contact met ons op of laat u door ons terugbellen. Een deskundige adviseur zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie.

Neem contact op

Stannah Salise omschrijving:

Hoogte cabine (beneden): 2160 mm
Stahoogte inwendig: 1985 mm
Maximale hefhoogte: 3600 mm
Veilige werklast: 250 kg
Voldoet aan: BS5900 (2012)
Afmetingen van de vrijstaande aandrijfunit in mm: 667(h) – 384 (b) – 348 (d)

Is een Huislift niet echt wat u zoekt? Wellicht dat onze plateaulift modellen dan iets voor u zijn. Ook een betrouwbare keuze, tegen een lager prijskaartje dan de huislift.

Bekijk onze plateaulift modellen

Marktplaats

Is het verstandig om een rolstoellift via Marktplaats te kopen?

Nee. Bijna alle liftenfabrikanten staan met een advertentie op Marktplaats. Zo staan wij bijvoorbeeld ook op Marktplaats omdat wij dat een correct platform vinden om ons gereviseerde trapliftenassortiment aan te bieden. Echter is een huislift zoals bijvoorbeeld de Salise, maar ook onze rolstoellift de Stratum, niet geschikt om tweedehands te leveren.

Beide huisliften worden aan de hand van strenge veiligheidsmaatregelen op maat voor uw woning gemaakt. Alhoewel de installatie relatief gemakkelijk gaat, is de voorbereiding uitermate belangrijk. De plek voor installatie wordt uitvoerig gemeten zodat de lift exact voor uw woning op maat gemaakt kan worden in een van onze fabrieken. Op Marktplaats zult u dus nooit een huislift vinden die een veilige en toekomstbestendige optie voor u is.

stannah covid-19

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

 • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
 • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis