Waarom heb ik een bezoek aan huis nodig om een traplift te kunnen kopen?

Uw traplift moet bij u en bij uw trap passen.

Een Stannah traplift is gemaakt om tientallen jaren mee te gaan en om perfect bij u en uw trap te passen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie om uw rail tot op de millimeter te buigen en om elke traplift aan onze strenge kwaliteitscontrole te laten voldoen. Wij doen voortdurend onderzoek naar nieuwe manieren om uw traplift veiliger, comfortabeler en gebruiksvriendelijker te maken.

Weet wat uw opties zijn

Een traplift is niet een alledaagse boodschap. Daarom is het moeilijk om precies te weten wat u nodig heeft. Onze adviseurs zijn getraind om de functies die iemand nodig heeft te herkennen, en aan de hand van wat u nodig heeft u gratis gepersonaliseerd advies te geven. Wij leggen geen druk op u om een aankoop te doen. Als u besluit om een Stannah te nemen, dan weet u dat u alle informatie ontvangen heeft, en dat een eerlijke beoordeling tot een prijsopgave van de perfecte traplift voor u geleid heeft.

Alles wat u moet weten over het huisbezoek

De enige manier waarop we u de meest gepersonaliseerde, accurate informatie kunnen geven is door u te ontmoeten en uw trap te zien. Tijdens een huisbezoek kan onze adviseur zien waarom uw trap een probleem is geworden, en hoe u het kunt overwinnen. De adviseur meet uw trap en bekijkt of we er een traplift op kunnen installeren. Als we dat kunnen, dan begint het leuke gedeelte! Beslissen welke type traplift het beste bij u past.

Bel ons om uw huisbezoek te boeken. Het is de eerste stap die u moet nemen om uw traplift te krijgen.

Gepersonaliseerd advies:

Onze adviseurs zijn getraind om de functies die iemand nodig heeft te herkennen, en aan de hand van wat u nodig heeft u gratis gepersonaliseerd advies te geven.

1. Ontdek welke rail het beste in uw huis past

De rail die uw traplift nodig heeft is afhankelijk van uw trap. Als er bochten, wendingen of draaiingen zijn, heeft u een gebogen rail nodig, speciaal gemaakt om de bochten van uw trap te volgen. Als u een rechte trap heeft, wordt er een rechte rail gemaakt die precies past bij de lengte van uw trap.

De adviseur die naar uw huis komt is getraind om precies te kunnen beoordelen of en hoe een traplift in uw huis past. Een nauwkeurige meting van uw trap heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat de rail zo precies op uw trap zal passen, en de andere is dat wij in onze fabriek een model kunnen maken dat een exacte kopie is van uw trap, met dezelfde afmetingen. Door een replica te bouwen zorgen we voor het volgende:

 • De lift kan compleet in elkaar worden gezet voordat deze bij u aankomt. We zetten de lift eerst helemaal in elkaar en testen deze voordat het onze fabriek verlaat. Zo weten we dat onze monteurs geen problemen zullen hebben bij het installeren van uw traplift. Dat maakt het hele proces een stuk sneller.
 • De lift die wij maken past perfect in uw huis. Als de lift perfect past, voldoet hij na installatie aan al onze veiligheidsvoorschriften en heeft hij minder onderhoud nodig.

Het meten van uw trap tijdens het huisbezoek betekent ook minder wachttijd. Wanneer u uw lift bestelt worden de metingen direct naar onze fabriek gestuurd en begint de productie direct.

2. Bepaal welke stoel aan uw behoeften voldoet

Zodra de rail gekozen is, kunt u een stoel uitzoeken. De keuze is afhankelijk van:

 • of uw trap bijzonder nauw is
 • hoe u wilt dat uw stoel eruit ziet
 • welke stoel het meest comfortabele voor uw specifieke behoeften is

Onze adviseurs kunnen u adviseren welke het meest comfortabel zou zijn, gebaseerd op de mobiliteitsbeoordeling, en de voordelen van elk voor u persoonlijk.

Daarom moeten ze u eerst ontmoeten. Ze moeten een beoordeling kunnen maken van wat het beste voor u werkt, op verschillende niveaus. Wat zorgt ervoor dat u zich het veiligst en meest comfortabel in uw huis laat voelen?

Als de stoel en de rail eenmaal zijn uitgezocht, kunt u de extra energie die u met de traplift krijgt al bijna voelen.

3. Speel met de opties

De laatste stap is om te spelen met welke ontwerpen en kleuren het beste in uw interieur passen. Beslis of u liever een grotere voetsteun heeft, of dat een ergonomische aan-knop uw leven makkelijker zou maken. Daarnaast kunt u ook kiezen aan welke kant van de trap de traplift het beste past.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Hoeveel gaat het allemaal kosten?

Pas wanneer onze adviseur uw trap heeft gemeten en uw opties heeft besproken, kunnen zij u een prijsopgave geven.

De prijsopgave is inclusief:

 • Installatie
 • Uw huisbezoek
 • Een voor u op maat gemaakte traplift
 • 2 jaar uitgebreide garantie

Wij geven u geen prijsopgave op onze website, omdat deze niet accuraat zou zijn. Wij willen dat u over de juiste informatie beschikt voordat u een beslissing neemt.

Dingen die de kosten van uw traplift kunnen beïnvloeden zijn:

 • Voor welke stoel u kiest
 • De lengte van uw trap
 • Of u een rechte of gebogen rail nodig heeft
 • Of u een intrekbare rail nodig heeft of wenst, die automatisch uit de weg gaat (als een deur boven of onderaan uw trap in de weg zit)
 • Als u extra functies wilt (zoals een elektrische draaiing van de stoel zodat u gemakkelijker van uw traplift kunt afstappen, of een knop om uw voetsteun automatisch in te klappen)

Plan nu een bezoek met een van onze adviseurs om te bekijken welke traplift het beste voor u en uw trap is. Bel ons nu. Wij geven u graag geheel vrijblijvend informatie en advies.