0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Kieswijzer: de ideale traplift voor uw dierbare

Geschreven door Stannah at 15-03-2018

We willen langer thuis wonen en zelfstandig blijven, ook met een beperking. Toch gaat ouder worden soms gepaard met verminderde mobiliteit en traplopen kan een probleem worden. Een Stannah traplift is de ideale oplossing voor dit probleem. Overweegt u een traplift te laten installeren zodat uw dierbare langer thuis kan wonen? Kies dan een model dat het beste past bij de persoonlijke behoeften van uw vader, moeder of partner. Huffington Post publiceerde een artikel met handige tips die u kunnen helpen. Wij geven er ook een paar.

Traplift kieswijzer

Rechte trap of draaitrap?
Stannah trapliften zijn verkrijgbaar in twee basis stijlen: recht of met een bocht. Het type dat u aanschaft is afhankelijk van de trap in uw huis.

Een rechte traplift kan worden geïnstalleerd op een trap die recht omhoog gaat zonder bocht. Deze traplift brengt u in een rechte lijn naar boven, zonder dat deze een draai maakt. Rechte trapliften zijn leverbaar vanaf ongeveer 3000 euro.

Woningen met ingewikkeldere trapmodellen, bijvoorbeeld een trap met hoeken of bochten, hebben een traplift nodig die hierop aangepast is. Trapliften die een draai kunnen maken zijn verkrijgbaar vanaf 4500 euro.

InstallatieTrapliften van Stannah worden op de traptreden gemonteerd en niet aan de muur. Op deze manier kunnen onze liften in vrijwel elk huis worden geïnstalleerd zonder grote aanpassingen en risico’s voor de veiligheid.

FunctionaliteitDe fysieke gezondheid van uw dierbare speelt een cruciale rol bij de keuze voor een bepaalde traplift. Elke Stannah traplift heeft een verscheidenheid aan functies, zorg ervoor dat uw keuze is gebaseerd op uw persoonlijke behoeften. Iemand die lang is zal bijvoorbeeld een traplift nodig hebben met een verhoogde stoel, en zo zijn er ook liften speciaal voor mensen die hun knieën moeilijk kunnen buigen.

Met een Stannah traplift bent u verzekerd van een product van kwaliteit. De liften zijn in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Zo passen ze in elk interieur, zonder verlies van de functionaliteit.

Een traplift laten plaatsen Overweegt u om een traplift te laten plaatsen? Kijk dan eerst of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de kosten van uw traplift. Meer informatie over de aanschaf? Lees dan onze blogs hierover.

https://stannahtrapliften.nl/hulp-advies/wat-kost-een-stannah-traplift/
https://stannahtrapliften.nl/hulp-advies/wmo-pgb-traplift/