Maximaal gewicht traplift: wat is het maximale gewicht wat een traplift kan dragen?

Het maximale gebruikersgewicht voor onze trapliften is 160 kg, maar dat is afhankelijk van het model en van de trap.

Geschreven door Stannah

traplift maximaal gewicht

Het maximale gewicht dat een traplift kan dragen wordt vaak aan ons gevraagd, omdat men bezorgd is of de traplift niet overbelast raakt door een zwaardere gebruiker. Onze trapliften zijn echter ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Het hefvermogen van elke traplift is zo ingesteld dat wij zeker weten dat u tot aan het maximale gewicht veilig van de traplift gebruik kunt maken. Onze trapliften zijn ontworpen om tot 5 keer hun maximale gewicht te kunnen dragen – bij wijze van spreken zou een volwassen ijsbeer dus gebruik van de traplift kunnen maken. Maar omdat uw veiligheid onze prioriteit is, hebben wij een gewichtslimiet ingesteld zodat u zeker weet dat u nog tientallen jaren veilig van de traplift gebruik kunt maken.

Verkoopt Stannah trapliften voor mensen met obesitas?

Ja, Stannah heeft mogelijkheden voor een traplift bij obesitas, of bij overgewicht.

Bij Stannah worden alle soorten trapliften op maat gemaakt. Daarom zijn onze trapliften zo ontworpen dat mensen met obesitas of overgewicht ook veilig gebruik kunnen maken van de traplift, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de maximale gewichtscapaciteit. Een van onze traplift specialisten in uw regio kan u vrijblijvend advies geven over de juiste traplift die bij uw situatie past.

U hoeft zich ook geen robuuste traplift die de hele breedte van uw trap inneemt voor te stellen. Onze trapliften zijn in de eerste plaats ontworpen om veilig te zijn. Hun actieve en passieve veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat u zo veilig mogelijk bent terwijl u de trap op of afgaat. Maar ze zijn ook ontworpen om er goed uit te zien. Wij zijn traplift fabrikant, maar we zijn ook mensen.

Hoe doen we dat? De trapliften zijn er in verschillende maten en zijn aanpasbaar, zo kunt u bijvoorbeeld de kleur, afwerking en bekleding kiezen die het beste bij uw interieur past.

Bekijk het maximale gewicht van al onze soorten trapliften

Wij hebben twee trapliftmodellen met een hogere gewichtscapaciteit; de Starla en de Siena. Hoewel al onze trapliften comfortabel tot 135 kg kunnen dragen, hebben de rechte traplift varianten van de Starla en Siena een gewichtslimiet van 160 kg. Het type traplift dat voor u geschikt is kan echter een ander gewichtslimiet hebben. Op deze pagina bekijken we het maximale gewicht van al onze traplift modellen.

traplift maximaal gewicht Siena

De Siena

De Siena is een van onze trapliften met een hogere gewichtscapaciteit. Dankzij de eenvoud en het praktische karakter is de Siena tevens onze meest populaire traplift. Dit model is ook aanpasbaar aan uw wensen omdat u veel keuze heeft wat betreft stoffering en kleuren. Bovendien kan de Siena zowel op een rechte trap als op een trap met één of meer bochten geïnstalleerd worden.

Siena rechte traplift maximaal gewicht: 160kg

Siena gebogen traplift maximaal gewicht: 135kg

traplift maximaal gewicht Starla

De Starla

De Starla is net zoals de Siena een van de trapliften met een groter hefvermogen. Dankzij de verschillende bekleding en omlijsting opties, is de Starla ook onze meest aanpasbare traplift. Onderdeel van het veelzijdige karakter van de Starla is dat de traplift ook op zowel een rechte trap als op een trap met bochten kan worden geïnstalleerd.

Starla rechte traplift maximaal gewicht: 160kg

Starla gebogen traplift maximaal gewicht: 135kg

traplift maximaal gewicht Sadler

De Sadler

De Sadler is de ideale traplift voor mensen met beperkte flexibiliteit in de heupen, knieën en rug. Het is een perfecte combinatie tussen een gekantelde zitting en een comfortabele stoel. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de druk op de knieën en heupen wordt weggenomen waardoor u in alle comfort de trap op en af kan gaan.

Sadler traplift maximaal gewicht: 135kg

buitentraplift maximaal gewicht

De buitentraplift

Onze traplift voor buiten is de ideale oplossing om u comfortabel naar uw favoriete buitenruimtes zoals de tuin of het terras te brengen. Zonder dat u uw veiligheid door ongelijke treden of gladde opritten op het spel hoeft te zetten.

Buitentraplift maximaal gewicht: 135kg

Heeft u vragen? Wij zijn er om u te helpen!

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een traplift niet een alledaagse boodschap is en dat u waarschijnlijk vragen heeft voordat u een traplift koopt. Eén van onze ervaren adviseurs komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de technische haalbaarheid van bij trap te bekijken. U ontvangt duidelijk advies en antwoord op mogelijk vragen. Vragen zoals; kan ik beter een traplift kopen of een traplift huren? Kan ik kiezen tussen nieuwe traplift en een tweedehands traplift? Wat kost een traplift?

Eén van onze adviseurs zal u adviseren of een traplift in uw huis past, of een traplift de juiste optie voor u is, en een overzicht geven van de kosten voor een traplift die bij u past. Uiteraard compleet gratis en vrijblijvend. Het verstrekken van informatie maakt deel uit van onze dienstverlening, zodat u persoonlijk de juiste keuze voor u en voor uw woning kunt maken. Wij zijn niet alleen traplift fabrikant en leverancier maar vooral traplift specialisten, en helpen u graag verder om veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Vraag een gratis brochure of een gratis offerte aan.

traplift maximaal gewicht

Bekijk ook de volgende artikelen:

Traplift accu’s
Traplift opties
Traplift afmetingen

Verwante artikelen