0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Met een traplift kunt u langer thuis blijven wonen

Geschreven door Stannah at 10-01-2016

We blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen (bron: Vergrijzing en ouderenzorg in beeld) . Als er geen reden is om naar een verzorgingshuis of verpleeghuis te gaan, is het natuurlijk fijn om in uw eigen huis te blijven wonen. Maar wat als traplopen moeizamer gaat of (bijna) niet meer mogelijk is? Ook dat hoeft geen reden te zijn om te verhuizen. Door een traplift kunt u zelfstandig thuis blijven wonen.

Een traplift voor jonge mensen
Overweegt u om een traplift te laten plaatsen? Bekijk dan eens het Stannah-aanbod trapliften. Stannah heeft voor iedere trap en interieur een passende traplift!

Familiebedrijf Stannah

Het familiebedrijf Stannah bestaat al meer dan 150 jaar. Stannah maakt verschillende trapliften. De trapliften zijn van topkwaliteit, veilig en leverbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze passend zijn in ieder interieur. Een Stannah traplift kan zonder schade verwijderd worden. Het leidt dus niet tot waardeverlies van uw woning.

Problemen met traplopen

Veel van de Stannah klanten beseften pas na het laten plaatsen van hun traplift dat ze dit eigenlijk veel eerder hadden moeten laten doen. Zo ook Steven en zijn vrouw. Steven: “Mijn vrouw had problemen met traplopen. Op een gegeven moment ging het traplopen van mijn vrouw zo moeizaam dat we zelfs overwogen om te verhuizen. Dat wilden we allebei liever niet, we wonen hier namelijk prettig. Daarom stelde ik voor om een traplift te nemen. We zijn naar de Stannah showroom in Lisse geweest en hebben verschillende trapliften bekeken en uitgeprobeerd. We kozen de Starla uitvoering die goed bij ons interieur past. Zowel mijn vrouw als ik zijn erg tevreden met de traplift. En we vinden het heerlijk dat we in dit huis kunnen blijven wonen!”

Oplossing

Als traplopen moeizaam gaat, wacht dan niet langer met het zoeken naar een oplossing. U kunt altijd contact met Stannah opnemen en een vrijblijvende offerte laten maken door één van de Stannah-adviseurs. Bel gratis een adviseur 0800 50 66.