De traplift voor ouderen

Geschreven door Stannah

U zal gemakkelijk en zorgeloos gebruik van uw trap kunnen maken

Stannah trapliften zijn veilig. We maken al meer dan 40 jaar trapliften, waarbij we uw veiligheid voorop stellen. Alles wat we de afgelopen 40 jaar hebben geleerd, hebben we gebruikt om onze trapliften veiliger en comfortabeler te maken. Ze zijn ontworpen om iedereen te helpen, ongeacht leeftijd, met als doel om gemakkelijk gebruik van de trap te bevorderen. Zo kunt u met een van onze trapliften zonder angst, moeite of met het risico om van de trap te vallen, weer de trap op.

Naarmate we ouder worden, beginnen we de gevolgen daarvan te voelen. Ons evenwicht neemt af. Voordat u het doorheeft, kan de trap een waar obstakel in uw woning worden. Het gebruik van de trap kan pijnlijk, gevaarlijk en bijna onmogelijk worden.

Traplift voor ouderen

Veel mensen denken dat het blijven gebruiken van de trap, goed is voor de gezondheid. Hoewel het over het algemeen een goed idee is om ‘te blijven bewegen’, kan de inspanning van het gebruiken van de trap echter blijvende schade aan uw kniegewrichten brengen. De trap blijven gebruiken kan leiden tot ongelukken, valpartijen en verwondingen.

Uw huis dient een veilige plek te zijn. Even naar beneden gaan om een kopje thee te zetten zou niet stressvol moeten zijn. Evenmin als naar bed gaan. Vallen is een teken dat uw huis niet zo veilig is als dat het zou moeten zijn. U kunt zich ernstig verwonden, wat dramatische gevolgen kan hebben voor uw plannen om langer thuis te blijven wonen.

De voordelen waar u misschien nog niet aan gedacht had:

Valpreventie. Wij willen er zeker van zijn dat u zich veilig kunt verplaatsen in uw eigen huis. U kunt voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat u van de trap valt, maar geen van deze kan uw veiligheid zo garanderen als een traplift.

  • Gemoedsrust. U weet dat u veilig van uw trap gebruik kunt maken en dat u veilig in uw eigen huis bent. Op deze manier heeft u de complete controle over uw huis en kunt u zich vrij bewegen.
  • Uw onafhankelijkheid weer terug. De energie die u met de traplift bespaart kunt u ergens ander in steken. Stelt u zich eens voor wat u met die energie zou kunnen doen.
  • Snel en eenvoudig geïnstalleerd. Het installeren van een traplift duurt minder dan een dag, dus u kunt uw hele huis in een mum van tijd weer terug hebben.
  • Goedkoper en gemakkelijker dan verhuizen, en beter dan alleen op de begane grond van uw huis te moeten wonen. U heeft de aankoop van een traplift misschien uitgesteld omdat u denkt dat dit hoge kosten en gedoe met zich meebrengt. Niets is minder waar, uw traplift wordt namelijk direct op de trap geïnstalleerd, zonder dat daar een bouwvergunning voor nodig is.
  • Uw huis wordt niet beschadigd. Het enige wat onze vriendelijke monteurs hoeven te doen is een paar gaatjes in uw traptreden te boren, en uw traplift is geïnstalleerd. Er wordt geen blijvende schade aangericht, en onze monteurs vertrekken pas wanneer alles netjes en schoon is.
  • Betaalbaar en zuinig. Het gebruik van uw traplift kost minder stroom dan uw waterkoker.
  • Flexibel. Het maakt niet uit wat voor trap u heeft, wij kunnen een traplift installeren die speciaal voor die trap gemaakt is. Niet alleen dat, we analyseren ook uw persoonlijke behoeften en raden u een stoel aan die bij u past.

Neem contact met ons op en voordat u het door heeft, voelt u zich weer helemaal veilig in uw eigen huis.

Vraag een gratis prijsopgave aan

Verwante artikelen