Traplift opties

Geschreven door Stannah

Koop een traplift met functies die aan uw behoeften voldoen

Welke trapliftopties heeft u nodig?

Hoe kiest u de beste trapliftopties voor uw woning

Welke trapliftopties u kiest hangt helemaal van u af. Hoewel Stannah een ruim aanbod aan trapliftmodellen voor een rechte trap, en voor een trap met één of meer bochten biedt, hebben de meeste modellen het voordeel van extra opties. Tijdens een gratis en vrijblijvend bezoek aan huis zal een van onze ervaren adviseurs deze met u bekijken en aangeven welke het beste bij uw behoeften past, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een traplift kopen is geen alledaagse boodschap, daarom kunt u op deze pagina alvast enkele van Stannah’s trapliftopties bekijken.

Stannah heeft een automatisch draaibare zitting optie

Automatisch draaibare zitting

Alle Stannah trapliften hebben standaard een handmatig te bedienen draaihengel waardoor u de richting van de stoel kunt draaien en op een veilige manier kunt op -en afstappen. Is deze handeling echter moeilijk te verrichten door, bijvoorbeeld, beperkte mobiliteit, dan bestaat er ook de mogelijkheid om voor een elektrisch aangedreven optie te kiezen. Aan de hand van deze optie kunt u gemakkelijk de stoel van de trap wenden door op de bedieningen te drukken. Met de afstandsbediening kunt u de stoel weer terugdraaien zodat andere trapgebruikers de trap kunnen blijven gebruiken. Door de automatische voetenplank, de armleuningen en de zitting in te klappen weet u zeker dat de trap gewoon toegankelijk blijft.

Stannah’s inschuifbare rail optie voor rechte trappen

Inschuifbare rail optie

Voor een rechte trap biedt Stannah een inschuifbare rail optie waarbij het laatste stuk van de rail automatisch omhoog en omlaag gaat. Een ideale optie wanneer de rail een potentieel struikelgevaar vormt of wanneer er een deuropening onderaan de trap is. Met de inschuifbare rail optie kunt u uw traplift gebruiken wanneer u deze nodig heeft en inschuiven wanneer u hem niet gebruikt. Ook de railsystemen van Stannah voor trappen met bochten hebben slimme opties om de vloer beneden- en bovenaan de trap volledig vrij te houden.

Veiligheidsgordels optie voor uw Stannah traplift

Veiligheidsgordels opties

De standaard ergonomische veiligheidsgordel is voor gebruiksgemak ontworpen. Deze kan opgewaardeerd worden tot een “stop-gordel” waarbij de traplift niet vanuit de armbediening werkt wanneer de gordel niet is omgedaan (deze optie is standaard bij het Sadler model). De drie- en vijfpuntgordels bieden extra weerstand over de schouders en indien nodig tussen de benen voor een extra veilig gevoel. Ook is een gordel die in het midden vast te maken is mogelijk.

Kies een traplift met een kleur die bij uw woning past

Stofferingsopties

Alle soorten trapliften worden geleverd met een ruim aanbod aan stofferingskeuzes en een reeks kleuren die bij de inrichting van uw woning passen. Bij het Starla model heeft u zelfs de keuze om voor geweven stof of vinyl te kiezen en voor een lichte of donkere houten afwerking. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw traplift niet alleen functioneel is, maar ook in uw leven past. Daarom ontwerpen wij onze stoelen voor veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook zodat ze er goed uitzien.

Trapliftopties die aan uw behoeften voldoen.

Bedieningsmogelijkheden

De standaard ergonomische “inham” handbediening is ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak en voor beperkte beweeglijkheid in de handen. Sommige gebruikers geven echter de voorkeur aan het verticale “hendel” type. Beide zijn zeer geschikt voor artrose. Het type handbediening die u kiest is een kwestie van wat u comfortabeler vindt. Kies het type die het beste bij u past. Vraag een gratis brochure om alle mogelijkheden te bekijken.

Stoelbreedtes

Het trapliftmodel Siena heeft de mogelijkheid om voor een extra brede stoel te kiezen. Een extra brede trapliftstoel heeft meer ruimte tussen de armsteunen en kan net dat extra beetje comfort geven voor wie dat wenst. Uw Stannah traplift is een traplift op maat, zodat u in alle comfort en veiligheid precies dat kunt doen waarom u de traplift heeft aangeschaft: thuis blijven wonen.

Wilt u graag meer weten over ons volledig aanbod aan trapliftopties? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze deskundige klantenservice medewerkers helpen u graag met al uw vragen. Uiteraard compleet vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. Vraag een gratis brochure, of ontvang een vrijblijvende offerte. Zet vandaag nog de eerste stap naar de juiste keuze voor een veilig en comfortabel gebruik van uw trap!

 

Verwante artikelen