Trapliften die niet in de weg zitten

Geschreven door Stannah

Maakt u zich zorgen dat een traplift in de weg zit?

Vaak vermijden mensen de aanschaf van een traplift uit vrees dat de toegang tot de trap geblokkeerd wordt. Familieleden of vrienden kunnen op bezoek komen en vaak is men dan bezorgd dat de traplift in de weg zal staan.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Elke traplift die door ons gemaakt wordt is gemakkelijk in te klappen. De voetenplank, de armleuningen en de zitting zijn inklapbaar en nemen weinig ruimte in. De trap zal nog steeds gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen die van de trap gebruik wilt maken.

Stannah traplift op trappen

Indien u uw trap volledig vrij wilt hebben, dan is het mogelijk om een rail toe te voegen waarbij u uw trapliftstoel op de overloop of om een hoek kunt parkeren. Op deze manier is de hele trap vrij.

Of u nu een rechte of een gebogen trap heeft, de rail zal altijd zo dicht mogelijk bij de rand van uw trap geplaatst worden. Dat kunnen we u garanderen omdat Stannah-gecertificeerde adviseurs uw trap nauwkeurig opmeten voordat we uw lift maken. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat de lift perfect past. Het voordeel van een op maat gemaakte rail is dat deze minder ruimte in beslag neemt. Dit geldt vooral wanneer u een trap met bochten heeft. Een Stannah rail gaat dicht langs de muur en omlijst elke bocht op een manier die uw dierbaren de ruimte biedt om de trap op en af te gaan.

Maakt u zich zorgen dat uw traplift te veel opvalt?

Nogmaals, dat is nergens voor nodig. Onze trapliften zijn aanpasbaar. Dat betekent dat u kunt kiezen voor het ontwerp dat het beste bij u en uw huis past. U kunt het zo discreet of stralend maken als dat u zelf wilt – u hebt de volledige controle.

Wij passen uw traplift aan uw wensen en behoeften aan. Dit varieert van kleurkeuze voor de stoel tot aan verschillende stoffen en rail kleuren. U kunt er echt iets van maken waar u trots op kunt zijn.

Maakt u zich nog steeds zorgen? Belt u ons dan gerust, of bestel een brochure om de verschillende trapliften te bekijken. U zult er zeker een vinden die bij u past!

Vraag een gratis prijsopgave aan

Verwante artikelen