Tweedehands Trapliften | 2e hands Stannah Trapliften | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Tweedehands, gereviseerde trapliften

Zo goed als nieuw

Geschreven door Stannah at 08-01-2021

Een tweedehands of een gereviseerde Stannah traplift biedt u de kwaliteit die u van ‘s werelds toonaangevende en meest gekozen trapliftenfabrikant mag verwachten. Of u nu een rechte trap heeft of een trap met één of meerdere bochten, een tweedehands traplift kan u de bewegingsvrijheid geven die u dacht te zijn verloren. Dankzij onze grote voorraad kunt u kiezen uit diverse type stoelen, opties en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat de traplift is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Vraagt u vooral een gratis brochure voor meer informatie.

Een tweedehands Stannah traplift doorgaat een strenge controle en ontvangt pas een ‘gereviseerd’ stempel wanneer we er 100% zeker van zijn dat deze aan onze eigen strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. U kunt er zeker van zijn dat wanneer een gebruikte Stannah traplift in uw huis geïnstalleerd is, deze zo veilig en zo goed als nieuw is. Deze draagt immers nog steeds de naam Stannah.

Omdat wij leveranciers van tweedehands trapliften én nieuwe trapliften zijn, kunnen wij voor zowel een rechte trap als voor een trap met meerdere bochten een passende lift aan u voorstellen.

escada elevatória de segunda mão

Een gereviseerde Stannah traplift ontvangt onze stempel pas nadat het onderstaande controles en handelingen heeft ondergaan:

Wanneer u een tweedehands traplift koopt, bieden wij u zonder bijkomende kosten ook het volgende:

Een traplift kopen – hoe koopt u een gebruikte traplift van Stannah

Wanneer we een tweedehands traplift kopen willen we een model dat zo goed als nieuw is. De prijs van een traplift hangt voornamelijk af van het type trap waarvoor u een gebruikte traplift zoekt. Gaat het om een rechte trap of om een trap met bochten? Een van onze adviseurs zal tijdens het vrijblijvende huisbezoek uw trap opmeten en alle mogelijkheden met u bespreken. Ook ontvangt u de beste prijs en kunt u al uw vragen stellen. Omdat wij leveranciers van tweedehands trapliften én nieuwe trapliften zijn, hebben wij een ruim aantal trapliften op voorraad waar u uit kunt kiezen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen.

Is het verstandig om een tweedehands traplift ergens anders te kopen?

Dat kan, maar we raden het u niet aan. Waarom?

  1. Wanneer u zelf een tweedehands traplift koopt, houdt u er dan ook rekening mee dat u deze ook zelf zal moeten installeren. Een van de voordelen om een gebruikte traplift bij Stannah te kopen is dat wij deze voor u vakkundig instaleren op een nieuwe rail die perfect past.
  2. Elke traplift wordt voor een specifiek huis op maat ontworpen. Er is geen volledige garantie dat dezelfde traplift op een andere trap past. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de aantreden, optreden, hellingshoek en lengte van uw trap exact gelijk zijn. Dit is helemaal het geval wanneer het om een trap met één of meer bochten gaat, en de traplift dus van een gebogen rail voorzien is. Wanneer de rail niet voor die trap ontworpen is, en dus niet perfect op die trap past, dan is het niet te garanderen dat deze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet zoals bij de vorige eigenaar het geval was.
  3. U kent de geschiedenis van de gebruikte lift Wanneer u een Stannah tweedehands traplift koopt, dan weet u dat deze is geleverd, onderhouden en gedemonteerd door Stannah, en dat u de beste prijs krijgt. Aan de hand van het serienummer kunnen wij de hele geschiedenis van de traplift controleren. Op die manier weten wij zeker dat alles altijd in orde is geweest en dat alle onderhoudsvoorschriften zijn nageleefd. Zo goed als nieuw dus.
  4. Wanneer u eenmaal een tweedehands traplift van iemand anders heeft gekocht, dan heeft u geen garantie dat deze het ook zal blijven doen. Wanneer u bij Stannah een gebruikte traplift aanschaft ontvangt u wel volledige garantie.

Het is de moeite niet waard om uw veiligheid in zo’n belangrijk gedeelte van uw huis te riskeren. Met een gereviseerde Stannah traplift zorgen wij ervoor dat u zich zo veilig mogelijk in uw eigen huis voelt en dat u er zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan of een vrijblijvende offerte!