Wat kan een traplift voor u of voor een dierbare betekenen? | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Wat kan een traplift voor u of voor een dierbare betekenen?

Geschreven door Stannah at 30-01-2019

rechte traplift in huis

Een traplift kan veel meer voor u doen dan alleen uw bewegingsvrijheid teruggeven

Een Stannah traplift geeft u de onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn verloren. Alleen de wetenschap dat u compleet vrij in uw eigen huis kunt zijn is al een hele last van uw schouders. En niet alleen van die van u, maar ook van uw vrienden en familie.  Ze weten immers dat u veilig uw eigen trap kunt gebruiken.

Onze trapliften worden zorgvuldig gemaakt met als doel om uw leven daadwerkelijk gemakkelijker te maken. Wij willen zowel aan uw wensen als aan uw behoeftes voldoen, zodat u zich op uw gemak in uw eigen huis voelt. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil voor uw comfort kunnen maken. Wij besteden tijd aan het beter leren kennen van uw behoeften voordat we zelfs maar overwegen om u advies te geven over welke traplift perfect voor u is. Of het nu door de gevolgen van veroudering, pijnlijke gewrichten, of een verminderde mobiliteit komt dat de trap een obstakel is, wij kunnen u helpen om u weer helemaal thuis te voelen.

Trapliften: een grote hulp voor zovelen wereldwijd

Naarmate we ouder worden, beginnen we de gevolgen hiervan steeds vaker te voelen. Ons evenwicht neemt af, en pijn in onze gewrichten zoals het geval is bij artritis, kan ons leven negatief beïnvloeden. Voordat u het door heeft kan de trap opeens een serieuze hindernis in uw eigen huis worden. Het gebruik van de trap kan pijnlijk en gevaarlijk worden en zelfs gewoonweg niet te doen zijn.

Trapliften: een grote hulp voor zovelen wereldwijd

Vaak denken mensen dat het blijven gebruiken van de trap goed is voor de gezondheid. Hoewel ‘actief blijven’ over het algemeen zeker een goed idee is, kan het forceren van uw gewrichten om de trap te blijven gebruiken tot blijvende schade aan uw kniegewrichten leiden. Hoe meer we onze gewrichten forceren hoe meer schade er kan komen. Aandringen om de trap te blijven gebruiken wanneer dat eigenlijk niet meer zo een goed idee is kan tot ongelukken, vallen en verwondingen leiden.

Uw huis zou altijd een veilige plek moeten zijn, waar u zich op uw gemak voelt. Even naar beneden gaan om een kop thee te zetten, mag niet stressvol zijn en aan het einde van de dag boven naar bed gaan ook niet. Wanneer u valt, is dat een teken dat uw huis misschien niet zo veilig is als dat u dacht. Tijdens een val kunt u zich lelijk pijn doen, wat weer negatief kan zijn voor uw plannen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Andere trapliftvoordelen die u misschien niet had verwacht

Andere trapliftvoordelen die u misschien niet had verwacht

  • Een traplift geeft gemoedsrust:

U weet dat u uw trap op een veilige manier kunt gebruiken. Dat geeft een extra steuntje aan uw zelfvertrouwen. Alleen de wetenschap al dat u onafhankelijk bent maakt dat u zich vrijer voelt.

  • Een traplift geeft u uw onafhankelijkheid terug:

De energie die u nodig had elke keer als u stap voor stap de trap moest gebruiken, kunt u nu ergens anders inzetten. Stelt u zich dat eens voor, waar zou u het voor gebruiken?

  • Een traplift is snel en eenvoudig te installeren:

De installatie van een traplift neemt minder dan één dag in beslag, zodat u uw hele huis in een mum van tijd weer terug kunt hebben.

  • Een traplift is goedkoper en gemakkelijker dan verhuizen, en biedt meer comfort dan alleen de begane grond van uw huis te gebruiken:

Misschien denkt u dat een traplift heel veel moeite is of hoge kosten met zich meebrengt. Als dat de reden is waarom u de aanschaf van een traplift nog niet serieus heeft overwogen, dan hebben wij goed nieuws voor u. Gedoe zoals; bouwwerkzaamheden, rommel en aanpassingen aan uw huis is helemaal niet nodig. Uw traplift is in enkele uren geïnstalleerd, deze wordt direct op de traptreden geplaats en dus niet aan uw muur. U heeft geen bouwvergunning of bouwwerkzaamheden nodig en kunt dezelfde dag van uw hernieuwde vrijheid genieten.

  • Een traplift beschadigt uw huis niet:

Het enige wat onze vriendelijke en ervaren monteurs moeten doen is slechts een paar kleine gaatjes in de traptreden boren. Er wordt geen permanente schade aangericht en het kleine beetje stof dat bij het boren loskomt wordt netjes opgeruimd vóórdat de monteurs uw huis weer verlaten.

  • Een traplift is betaalbaar en economisch in gebruik:

U kunt het energie verbruik van uw traplift met uw waterkoker vergelijken, uw traplift gebruikt zelfs minder stroom dan dat! Ook heeft Stannah verschillende opties, zowel nieuwe als tweedehands trapliften. Er is altijd wel een optie voor u.

  • Een traplift is op (bijna) elke trap aan te passen:

Hoe uw trap er ook uit mag zien, wij kunnen een traplift installeren die specifiek op uw trap is afgestemd. Niet alleen dat, maar we analyseren ook uw persoonlijke behoeften zodat wij u kunnen adviseren over welke stoel het beste bij u past.

Wereldwijd hebben bijna 750.000 mensen hun huis en leven weer teruggekregen door de aanschaf van een Stannah traplift. Sluit u hierbij aan, en bel ons vandaag nog om te kijken hoe wij ook uw leven gemakkelijker kunnen maken!

Uw traplift geeft gemoedsrust

U vindt de volgende artikelen misschien ook interessant:

Ontdek Stannah’s nieuwste product: onze bad-naar-douche oplossing
Wat is de prijs van een Plateaulift?
De Sadler: een unieke traplift voor iedereen met beperkte flexibiliteit in de gewrichten