Huislift Prijs – Wat kost een personenlift in huis? - Stannah

0858886701

Bel gratis

Wat kost een lift in huis, en waar moet u aan denken?

Een lift in huis wordt vaak geassocieerd met onnodige luxe en veel te duur, maar wat kost in een lift in huis nou echt? Bekijk hier de informatie die u nodig heeft.

Geschreven door Stannah at 10-07-2018

Wat kost een lift in huis?

Wat kost een lift in huis?

Een Stannah huislift is leverbaar vanaf € 19.000  – € 22.500  afhankelijk van het model. Bekijk hieronder de vanafprijs per huislift:

  • De Stannah Stratum huislift is leverbaar vanaf € 19.000 inclusief BTW en installatie. In deze prijs zijn nog niet de kosten voor het creëren van de plafonddoorgang opgenomen. De kosten hiervoor zullen afhankelijk van het type plafond liggen tussen 2.000 en 5.000 Euro.
  • De compacte en luxe Salise huislift is leverbaar vanaf € 22.500 inclusief BTW en installatie. In deze prijs zijn nog niet de kosten voor het creëren van de plafonddoorgang opgenomen. De kosten hiervoor zullen afhankelijk van het type plafond liggen tussen 2.000 en 5.000 Euro.

Het is moeilijk om een correcte prijsindicatie te geven, omdat de prijs afhankelijk is van de omstandigheden van uw huis en van uw behoeftes.

Logischerwijs wilt u wel weten waar u ongeveer aan toe bent. Daarom hebben wij ons best gedaan om zo een correct mogelijke prijs te geven.

Bel ons op en een deskundige adviseur zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie, die bij uw situatie past.

Een definitieve prijs voor uw huislift

Wanneer u een definitieve prijs voor uw lift wilt weten, dan is de eenvoudigste optie een vrijblijvend, kosteloos bezoek van één van onze adviseurs aan te vragen.

De adviseur kan u het beste helpen, bepaalt in samenspraak met u de beste locatie voor de lift en geeft antwoord op uw vragen zodat u zonder twijfels een geïnformeerde keuze kunt maken.

Een lift kopen is niet een alledaagse boodschap! U kunt rustig uw opties overwegen, de prijs die u heeft ontvangen verandert niet.

Het is belangrijk om eerst goed te bekijken naar wat voor lift u op zoek bent. Voor welk doel heeft u een lift thuis nodig? Een lift voor een rolstoelgebruiker heeft bijvoorbeeld andere afmetingen dan een huislift die uitsluitend staand wordt gebruikt.

De prijs voor een personenlift met een schacht en verschillende stopplaatsen kan snel oplopen tot wel 40.000 Euro.

De Salise en Stratum hebben geen schacht, zijn hydraulisch aangedreven en bewegen op en neer via 2 geleidingsrails die vlak tegen de wand worden geplaatst. Daardoor staan ze niet in de weg. Een mooie oplossing en mooi product voor een betaalbare prijs.

Waar is de prijs van de lift afhankelijk van?

De prijs van uw lift is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard moet het bouwtechnisch wel kunnen, omdat een huislift niet op de trap geplaatst wordt maar “door de vloer gaat”.

  • Is de verdiepingsvloer van hout of van beton?
  • Is er boven en beneden voldoende ruimte voor het plaatsen van de lift en voor de looproute, of moet er het e.e.a. worden aangepast?
  • Hoeveel ruimte wenst u in de lift?
  • Hoe hoog zijn de verdiepingen?
  • Is er sprake van een schuin dak?
  • Extra opties; zoals een stoeltje in de lift
  • Een huislift mag de vaste trap niet vervangen,tenzij buitenom de woning een vluchtweg wordt gecreeërd waardoor een vergunning benodigd is.

Wilt u alles weten over onze elegante huislift de Salise of onze unieke rolstoellift de Stratum? Bekijk de desbetreffende pagina’s.

Indien u advies op maat en een gespecificeerde prijsopgave wenst, dan kunt u het beste een afspraak met een van onze adviseurs maken. Bel ons zodat wij u beter kunnen informeren en de afspraak voor u kunnen maken.

Trapliften

Indien een traplift de beste optie voor u is, verwijzen wij u graag door naar onze pagina met alle informatie betreffende de Stannah trapliften .