Tweedehands traplift van Stannah: waar wacht u nog op? Slechts 10 beschikbaar!

Tweedehands traplift van Stannah: waar wacht u nog op? Slechts 10 beschikbaar!

Lees meer

Bij een Traplift installatie zijn geen uitvoerige bouwwerkzaamheden nodig

Één dag is genoeg om uw hele huis weer terug te krijgen Geen rommel. Geen gedoe.

LEES VERDER

Geen bouwwerkzaamheden? Hoe installeer je dan een traplift?

Een traplift wordt aan uw trap bevestigd, niet aan de muur. Dat betekent geen schade aan uw muren en minimale last in uw huis. U heeft geen bouwvergunning nodig en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen van uw tapijt.


Wat gebeurt er tijdens een Traplift installatie?

De installatie zelf neemt slechts een paar uur in beslag. Het is een snel proces dat geen overlast voor u of uw huis veroorzaakt.

U kunt tijdens de installatie gewoon thuis zijn, u kunt zelfs mee kijken indien u dat leuk vindt. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden, is wanneer u gevoelig voor stof bent. Dan is het beter om niet te dicht bij uw trap te gaan staan omdat er licht geboord wordt tijdens het installatie proces. Het is allemaal snel voorbij, en voordat u het weet heeft u uw onafhankelijkheid weer terug. Uiteraard wordt uw huis schoon achter gelaten.

5 uur

Gemiddelde duur van een traplift installatie

Als we het over uw installatie hebben, dan willen we er zeker van zijn dat u weet dat het niet slechts een sleutelklaar project is. Wij gaan een stapje verder, en zorgen ervoor dat u zich 100% veilig en comfortabel bij het gebruik van uw traplift voelt. Dan pas verlaten wij uw huis.

Wij leveren geen half werk.

Wat gebeurt er nadat mijn traplift is geïnstalleerd?

Wanneer onze monteurs klaar zijn met de installatie, krijgt u uw huis weer in dezelfde staat terug als bij aankomst. Maar met één extra voordeel: uw onafhankelijkheid.

Na de installatie

Wat gebeurt er nadat mijn traplift is geïnstalleerd?

Zodra uw traplift veilig is geïnstalleerd, geven onze monteurs u een demonstratie zodat u precies weet hoe u de traplift kunt gebruiken. We willen er zeker van zijn dat u zich volledig veilig en comfortabel voelt bij het gebruik van uw nieuwe aankoop - en zullen niet vertrekken totdat u de routine onder de duim heeft.

U zult versteld staan van hoe goed de traplift in uw huis staat. En wanneer deze ingeklapt is, is er nog genoeg ruimte voor andere mensen om gebruik van de trap te maken.installatie van een traplift

Ondersteunend netwerk

Wat gebeurt er nadat de monteurs vertrokken zijn?

Wanneer u een Stannah traplift aanschaft, ontvangt u er ook een ondersteunend netwerk bij. Wij staan klaar om u te helpen wanneer u dat nodig heeft. Onze monteurs leggen u precies uit hoe de traplift werkt voordat ze uw huis verlaten. Maar als u na hun vertrek nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

Wij beantwoorden altijd graag al uw vragen - groot of klein. Ons team heeft een uitgebreide training over onze producten gehad, dus de kans is groot dat ze u telefonisch kunnen helpen. Maar, als dat niet lukt, dan komen wij graag naar u toe. Wij hebben monteurs over heel Nederland verspreid die u kunnen helpen om weer veilig en comfortabel in uw eigen huis te voelen.Gebruik traplift stannah 600
scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button

Hoe moet ik mij op een traplift installatie voorbereiden?

Voordat de monteurs uw traplift komen installeren, dient u eventuele belemmeringen van de trap te verwijderen. De adviseur heeft dingen zoals; vensterbanken en verwarmingsbuizen al genoteerd, maar mocht u bloempotten of foto’s hebben op de plek waar de traplift te staan komt dan verzoeken wij u vriendelijk om deze van tevoren te verwijderen.

Als u zich zorgen maakt over eventuele schade aan uw huis, dan kunt u vóór de installatie een foto nemen. Zo heeft u extra gemoedsrust, echter onze monteurs zijn altijd zeer voorzichtig en ruimen alles netjes op.

Het enige vereiste voor een traplift is een stekker in de buurt van de trap voor de lift (dit wordt tijdens uw eerste huisbezoek gecontroleerd). Uw traplift werkt op batterijen, maar wanneer u de stekker van de traplift in het stopcontact houdt, dan worden deze constant opgeladen. In het geval van een stroomstoring komt u niet vast op uw trap te zitten, uw lift zal gewoon blijven werken.

Wij willen uw traplift zo snel mogelijk installeren zodat u geen last meer heeft van de angst en de stress die uw trap u eerst gaf. Zodat u zich niet te stoppen voelt! Zodra u uw traplift heeft besteld, zullen wij  de installatie boeken voor wanneer dat u het beste uitkomt. Ook kunnen eventuele aanpassingen aan uw traplift worden uitgevoerd.
Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan