0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Bij een Traplift installatie zijn geen uitvoerige bouwwerkzaamheden nodig

Één dag is genoeg om uw hele huis weer terug te krijgen Geen rommel. Geen gedoe.

LEES VERDER

Geen bouwwerkzaamheden? Hoe installeer je dan een traplift?

Een traplift wordt aan uw trap bevestigd, niet aan de muur. Dat betekent geen schade aan uw muren en minimale last in uw huis. U heeft geen bouwvergunning nodig en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen van uw tapijt.


Wat gebeurt er tijdens een Traplift installatie?

De installatie zelf neemt slechts een paar uur in beslag. Het is een snel proces dat geen overlast voor u of uw huis veroorzaakt.

U kunt tijdens de installatie gewoon thuis zijn, u kunt zelfs mee kijken indien u dat leuk vindt. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden, is wanneer u gevoelig voor stof bent. Dan is het beter om niet te dicht bij uw trap te gaan staan omdat er licht geboord wordt tijdens het installatie proces. Het is allemaal snel voorbij, en voordat u het weet heeft u uw onafhankelijkheid weer terug. Uiteraard wordt uw huis schoon achter gelaten.

5 uur

Gemiddelde duur van een traplift installatie

Als we het over uw installatie hebben, dan willen we er zeker van zijn dat u weet dat het niet slechts een sleutelklaar project is. Wij gaan een stapje verder, en zorgen ervoor dat u zich 100% veilig en comfortabel bij het gebruik van uw traplift voelt. Dan pas verlaten wij uw huis.

Wij leveren geen half werk.

Wat gebeurt er nadat mijn traplift is geïnstalleerd?

Wanneer onze monteurs klaar zijn met de installatie, krijgt u uw huis weer in dezelfde staat terug als bij aankomst. Maar met één extra voordeel: uw onafhankelijkheid.

scroll left button

scroll right button

Hoe moet ik mij op een traplift installatie voorbereiden?

Voordat de monteurs uw traplift komen installeren, dient u eventuele belemmeringen van de trap te verwijderen. De adviseur heeft dingen zoals; vensterbanken en verwarmingsbuizen al genoteerd, maar mocht u bloempotten of foto’s hebben op de plek waar de traplift te staan komt dan verzoeken wij u vriendelijk om deze van tevoren te verwijderen.

Als u zich zorgen maakt over eventuele schade aan uw huis, dan kunt u vóór de installatie een foto nemen. Zo heeft u extra gemoedsrust, echter onze monteurs zijn altijd zeer voorzichtig en ruimen alles netjes op.

Het enige vereiste voor een traplift is een stekker in de buurt van de trap voor de lift (dit wordt tijdens uw eerste huisbezoek gecontroleerd). Uw traplift werkt op batterijen, maar wanneer u de stekker van de traplift in het stopcontact houdt, dan worden deze constant opgeladen. In het geval van een stroomstoring komt u niet vast op uw trap te zitten, uw lift zal gewoon blijven werken.

Wij willen uw traplift zo snel mogelijk installeren zodat u geen last meer heeft van de angst en de stress die uw trap u eerst gaf. Zodat u zich niet te stoppen voelt! Zodra u uw traplift heeft besteld, zullen wij  de installatie boeken voor wanneer dat u het beste uitkomt. Ook kunnen eventuele aanpassingen aan uw traplift worden uitgevoerd.
Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan