0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Vanaf heden voeren wij weer thuisbezoeken uit waarbij we de 1,5 meter afstand en alle
andere aanbevelingen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Is uw locatie rolstoeltoegankelijk?
Maak elke trap voor iedereen toegankelijk, ook buiten.

Sinds januari 2017 moet elke openbare gelegenheid rolstoeltoegankelijk zijn, Stannah’s rolstoelliften zijn de ideale oplossing en bovendien een voordelig alternatief voor de dure goederenlift

De plateaulift, bij sommigen beter bekend als rolstoellift, van Stannah is een ideale oplossing voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik. Het maakt alle type trappen, zowel binnen als buiten, moeiteloos rolstoeltoegankelijk. Het robuuste maar compacte ontwerp is in staat om zowel (elektrische) rolstoelen, als kinderwagens of zwaar materiaal horizontaal via de trap te verplaatsen.

stannah stair survey

Een rolstoeltoegankelijk dagje weg kan gemakkelijk met een buiten plateaulift

Gewoon een dagje weggaan is iets wat we graag doen, wat zo vanzelfsprekend is voor velen, is minder vanzelfsprekend voor mensen met een mobiliteitsprobleem. Om ervoor te zorgen dat mensen met een mobiliteitsprobleem toch bij de voorzieningen kunnen die ze nodig hebben, heeft de nederlandse regering besloten dat vanaf  1 januari 2017 alle openbare gelegenheden rolstoeltoegankelijk dienen te zijn. Dat betekent dat alle trappen, waar nodig, moeten worden aangepast.

Een Stannah plateaulift kan vaak binnen slechts één dag worden geïnstalleerd, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden, vergunningen of ander gedoe. Door uw te trap verrijken met een Stannah plateaulift slaat u twee vliegen in één klap. Niet alleen kan iedereen de trap weer op en af, maar u hoeft ook niet meer te zorgen voor beugels, hellingbanen of oprijplaten.

Stannah heeft twee verschillende plateauliften ontworpen om precies dát te doen. De Slim voor trappen met bochten of bijvoorbeeld voor een wenteltrap, en de Logic voor rechte trappen. Beide zijn uitermate geschikt voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik, én maken uw binnen en buitentrappen toegankelijk voor iedereen.

Beide plateauliften zijn zowel aan de muur als op de traptreden te monteren. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat wanneer de lift ingeklapt is, de trap gewoon comfortabel gebruikt kan worden.


Gaat de plateaulift niet kapot buiten?

Wij zijn al meer dan 150 jaar actief in de liftenindustrie en gedurende deze tijd zijn wij een onafhankelijk familiebedrijf gebleven. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben gehad om onze jarenlange ervaring met wat ú echt nodig heeft, hebben kunnen combineren.

Bij het ontwerpen van onze plateauliften hebben wij er onder andere voor gezorgd dat u zo min mogelijk omkijk heeft naar bijvoorbeeld het onderhoud van de lift. Daarom zijn onze plateauliften praktisch onderhoudsvrij. Ook is in het tweede jaar een gratis onderhoudsinspectie door een gecertificeerde Stannah monteur bij u garantie inbegrepen. Dankzij de geavanceerde techniek die gebruikt is bij het ontwerp van de liften heeft u jarenlang profijt van een soepel, veilig werkende lift. Dit geldt uiteraard ook wanneer deze op een trap buiten wordt gemonteerd. Onze liften zijn voor zowel binnen als buiten gebruik gemaakt. De handige afdekhoes zorgt ervoor dat de plateaulift tegen neerslag en vuil beschermd is.

Onze plateauliften maken het mogelijk om een strandpaviljoen gemakkelijk rolstoeltoegankelijk te maken voor een dagje strand. Ook de toegang van een metroperron of de buitentrappen van een museum zijn een mooie locatie voor een van onze plateauliften.

In het onwaarschijnlijke geval dat er wél een probleem met uw plateaulift is, geen nood. Onze storingsdienst staat 7 dagen per week voor u klaar, en komt overal in Nederland langs. Vaak kunnen wij dankzij het visuele controlepaneel op de Slim plateaulift zelfs telefonisch al het probleem voor u oplossen.

Is een plateaulift goedkoper dan een goederenlift of huislift?

Ja. De prijs van een plateaulift zal altijd lager zijn dan een traditionele goederenlift of een huislift. Het ligt ook echt aan wat voor lift u daadwerkelijk nodig heeft, en voor welk doel.

Een plateaulift is in feite een goederen en-rolstoellift in één. Deze kan hoogteverschillen gemakkelijk overbruggen en maakt de trap rolstoeltoegankelijk. Ook is het ook zeer geschikt om goederen in bijvoorbeeld een opslagruimte moeiteloos de trap op en af te brengen.

Enkele belangrijke kenmerken van Stannah’s plateauliften:

Plateaulift model Max. Hellingshoek van trap Min. Hellingshoek van trap Max.

Gewicht van de gebruiker

Max.

Snelheid plateaulift

Slim (trap met bocht) 10ª 60ª 225kg 0,10 m/s
Logic (rechte trappen) 10ª 45ª 250kg 0,1 m/s

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan