Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente De Ronde Venen
Een traplift kopen in de gemeente De Ronde Venen

Ontvang een vrijblijvende offerte in Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis

Nieuwe en tweedehands trapliften op alle mogelijke trappen te installeren

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u op zoek naar een passende traplift in de gemeente De Ronde Venen?

Heeft u een traplift nodig in de gemeente de Ronde Venen? Stannah heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands trapliften. Te installeren op zowel een rechte trap als op een trap met bochten. In eerste instantie zal een adviseur bij u langs komen om uw trap nauwkeurig op te meten. Na het bezoek ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Tijdens dit bezoek worden alle mogelijke opties met u bekeken en kunt u uw vragen stellen.

Het is geen alledaagse aankoop, wij begrijpen daarom dat u vragen heeft. Vragen over bijvoorbeeld; welke mogelijkheden er via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget bestaan? Hoe zit het met de eigen bijdrage? Moet ik daarvoor bij de sociale verzekeringsbank (SVB) of bij de gemeente De Ronde Venen zijn? Wij geven u heldere indicatie zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Stannah levert ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de gemeente De Ronde Venen:

Een traplift van Stannah is een betrouwbare en kwalitatief goed keuze. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit betekent dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling getoetst worden op een aantal strenge eisen met betrekking tot onze producten en diensten, maar ook op de actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, garantie, kwaliteitszorg en nazorg. Voor meer informatie vraag een gratis brochure of  vrijblijvende offerte  aan.

Niet in De Ronde Venen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Lansingerland

Meer informatie >

Utrechtse heuvelrug

Meer informatie >

Haarlemmermeer

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

Goeree Overflakkee

Meer informatie >

HTL Bollenstreek

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bij Stannah ontvangt u altijd een traplift die voor u op maat gemaakt is. Bekijk onze verschillende modellen en welke het beste bij u past. Ontvang een gratis brochure of  vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button