Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte trapliftVeilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Drenthe
De slimste keuze in Drenthe

Ontvang alle informatie over het kopen van een traplift op maat

Stannah is fabrikant en leverancier met een ruim aanbod aan nieuwe- en gebruikte trapliften, voor zowel een rechte trap als een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Wilt u een traplift kopen in Drenthe?

Stannah levert in alle gemeentes van de provincie Drenthe op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Ons gamma bestaat uit nieuwe-én tweedehands trapliften voor zowel rechte trappen als een trap met bocht, plateauliften en huisliften zonder schacht. Onze adviseur geeft u graag tijdens een bezoek aan huis vrijblijvend advies op maat zodat u alle informatie heeft om de slimste keuze te maken.

Tijdens het gratis thuisadvies komen de volgende punten voorbij:

Wij geven u vrijblijvend advies op maat en helpen u graag verder met vragen zoals; wat kost een traplift? Hoe verloopt de installatie? Kan een traplift via de binnenbocht of buitenbocht? Ook bespreekt onze adviseur de prijs van een nieuw en van een gebruikt model.

Samen met onze adviseur in Drenthe zorgen wij voor de slimste en veiligste keuze voor uw rechte trap of trap met bocht(en).

Stannah is erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, jaarlijks worden wij door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld op strenge eisen met betrekking tot onze producten, diensten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en garantie. Wilt u meer weten over een traplift kopen in Drenthe? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte en bekijk uw opties. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap.

Niet in Drenthe?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt naast een breed assortiment type trapliften zoals een staand model en een model met meer gewichtscapaciteit, ook verschillende opties, stoffen, kleuren en omlijstingen. Ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button