Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Nieuwe of tweedehands traplift kopen in Assen
De slimste keuze voor een traplift op maat in de gemeente Assen

Bekijk informatie voor installatie op zowel een rechte trap als op een trap met bocht(en).

Ontvang een vrijblijvend offerte en informatie over het kopen van een traplift, traplift prijzen en de aanschaf van een traplift.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Assen?

Wanneer de trap problematisch begint te worden, zoeken we naar oplossingen zodat u thuis kan blijven wonen. Stannah biedt verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Assen. Zo bestaat ons aanbod naast nieuwe- en gebruikte trapliften voor plaatsing op rechte trappen en op trappen met bochten, ook uit plateauliften en huisliften zonder schacht.

Onze adviseurs geven vrijblijvend advies op maat en lopen langs alle punten. Tijdens het bezoek aan huis wordt ook de trap zorgvuldig opgemeten, en kunt u uw vragen stellen. Vragen zoals; wat is het verschil tussen een tweedehands- en een nieuwe traplift? Wat kost een traplift? Kan ik via de wet maatschappelijke ondersteuning of het persoonsgebonden budget een vergoeding ontvangen? Indien u een op maat gemaakte traplift in Assen zoekt, dan bent u bij Stannah aan het juiste adres.

Stannah biedt de volgende mobiliteitsoplossingen in Assen aan:

Weet u niet zeker wat er bij u thuis mogelijk is? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.  Zo kunt u rustig prijzen met elkaar vergelijken en kiezen of een tweedehands of een nieuw model de juiste oplossing voor u is. Benieuwd naar onze andere liften? Vraag een gratis brochure en bekijk de informatie die u nodig heeft.

Stannah is verantwoordelijk voor het installeren van maar liefst 750.000 trapliften over de hele wereld. Wij zijn erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, wat inhoudt dat ieder jaar een onafhankelijke certificerende instelling ons op een aantal strenge eisen beoordeeld. Eisen met betrekking tot onze producten, diensten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, fysieke omgeving, kwaliteitszorg en garantie. Wilt u meer weten? Ontvang een gratis brochure of vrijblijvende offerte en bekijk al uw opties. Met Stannah weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct koopt waar u van op aan kunt.

Niet in Assen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah helpt u om thuis te blijven wonen, zo kunt u naast een breed assortiment trapliften ook verschillende opties kleuren, stoffen en omlijstingen kiezen. Ontvang vrijblijvend advies en vraag een offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button