Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Flevoland
Alles informatie over een traplift kopen in Flevoland

Stannah is fabrikant en leverancier van trapliften voor zowel rechte trappen als gebogen trappen.

Stannah levert op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen waaronder nieuwe-en tweedehands trapliften in Flevoland

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u opzoek naar een traplift in de gemeente Flevoland?

Stannah levert in de regio Flevoland verschillende op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen.  Naast onze trapliften voor een rechte trap of trap met bocht(en), bieden wij ook de volgende producten aan die helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen:

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte traplift wilt u helder antwoord op uw vragen. Vragen zoals; wat kost een traplift? Is huren voordeliger? Hoe zit het met de installatie? Wij helpen u met al uw vragen en komen vrijblijvend bij u langs. Onze adviseur bekijkt alle opties samen met u zodat u een goed overwogen keuze kunt maken. Uw trap wordt minutieus opgemeten, u krijgt uitleg over de opties en over de installatie én u ontvangt een prijsopgave voor een nieuwe-en een gebruikte traplift.

Voordat u het doorheeft hebben wij een traplift geïnstalleerd en kunt u weer op uw gemak gebruik van uw trap maken.

Wanneer u een mobiliteitsproduct bij Stannah koopt, bent u verzekerd van topkwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Doordat Stannah erkend is met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de garantie dat al onze producten aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Vraag een vrijblijvende offerte of brochure voor meer informatie.

Soms is het mogelijk dat uw gemeente in Flevoland kan helpen bij de aanschaf van een traplift in de vorm van een vergoeding. Bijvoorbeeld via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of via het persoonsgebonden budget (PGB).  Bekijk onze pagina: Een traplift via de WMO stap voor stap bekeken of stel uw vragen aan onze adviseur.

Niet in Flevoland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bekijk en vergelijk: welk model past het beste bij uw behoeftes en bij uw woning? Wij bieden een ruime keuze aan kleuren, stoffen en omlijstingen zodat u precies dat kunt doen. Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte en zet de eerste stap naar een veilig gebruik van uw trap.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button