Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Almere
Een traplift kopen in Almere

Nieuw en tweedehands

Trapliften voor plaatsing op een rechte trap en op een trap met bochten. Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning in Almere.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u opzoek naar een traplift in de gemeente Almere?

Heeft u een traplift nodig om in uw eigen huis in Almere te kunnen blijven wonen? Stannah heeft een ruim aanbod aan nieuwe- en tweedehands trapliften. Wij zorgen ervoor dat u uw rechte trap of trap met bochten op een veilige en onafhankelijke manier kunt blijven gebruiken. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt krijgt u bezoek van een van onze adviseurs die u advies op maat zal geven.

Tijdens het bezoek wordt uw trap opgemeten en krijgt u uitleg over het efficiënte installatieproces. Ook kunt u uw vragen stellen. Het is immers niet elke dag dat u een traplift koopt, wij begrijpen dan ook dat u duidelijke informatie wilt ontvangen.

Vragen zoals: bestaan er vergoedingen via de Wet maatschappelijke ondersteuning of het persoonsgebonden budget? Hoe worden tweedehands trapliften klaar gemaakt voor de verkoop? Is een nieuw model voor mij trap op maat gemaakt? Wij geven u duidelijke antwoorden zodat u een keuze kunt maken die bij u past.

Stannah levert ook de volgende producten in de regio Almere:

Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier in uw eigen huis kunt blijven wonen. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen  en weet u zeker dat onze producten en diensten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Stannah levert in heel Nederland nieuwe en tweedehands trapliften.  Wereldwijd hebben wij al meer dan 750.000 installaties mogen verzorgen. Wilt u meer weten? Vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan!

Niet in Almere?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften worden altijd op maat gemaakt zodat deze ideaal zijn voor uw behoeften. Ze zijn aan de hand van verschillende keuzes met betrekking tot verschillende stofferingen, kleuren en omlijstingen helemaal naar wens te maken. Heeft u vragen? Neem contact met ons op of vraag een  gratis brochure of een  vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button