Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Lelystad
Een traplift kopen in de gemeente Lelystad

Nieuw en gebruikt

Installatie mogelijk op een rechte trap of op een trap met bochten. Ontvang een vrijblijvende offerte voor advies op maat.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Lelystad?

Wilt u weer toegang tot uw hele huis en niet alleen de begane grond? Stannah kan helpen met de installatie van een nieuwe- of een tweedehands traplift. Een Stannah traplift kan zowel op een rechte trap als op een trap met één of meerdere bochten geïnstalleerd worden. Heeft u trappen in de tuin, terras of garage? Ook de buiten trappen toegankelijk maken behoort tot onze oplossingen. Wij leveren ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Lelystad:

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs om u advies op maat te kunnen geven. Zo wordt uw trap nauwkeurig opgemeten zodat u een vrijblijvende offerte voor uw trap ontvangt. Ook is dit een goed moment om al uw vragen te stellen, het is immers niet een alledaagse boodschap.  Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals; wat kost een traplift? Is huren verstandig? Hoe wordt een tweedehands exemplaar klaar gemaakt voor de verkoop? Bestaat er een vergoeding waar ik aanspraak op kan maken? Zijn er ook buiten trapliften voor de trappen naar de tuin? Kan ik er ook een in een nieuwe woningen laten installeren?

Wij geven u duidelijke antwoorden zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken die ook echt bij u past.

Met Stannah kunt u op een veilige en comfortabele manier weer gebruik maken van uw hele huis en niet alleen van de begane grond. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen  en weet u zeker dat onze producten en diensten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Stannah levert in heel Nederland nieuwe- en gebruikte trapliften.  Over de hele wereld hebben wij maar liefst meer dan 750.000 trapliften mogen plaatsen! Wilt u meer weten? Vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan!

Niet in Lelystad?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt verschillende mogelijkheden om uw traplift naar uw wensen aan te passen. U heeft de keuze tussen verschillende stofferingen, kleuren en omlijstingen. Vraag vandaag nog een  gratis brochure of een  vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button