Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Een traplift kopen in Friesland
De slimste keuze in Friesland

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Stannah levert trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meer bochten in de regio Friesland. Ontvang vrijblijvend informatie over onze nieuwe-en gebruikte modellen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk onze verschillende mobiliteitsoplossingen in Friesland

Wij bieden in alle gemeentes in Friesland op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor zowel binnen als buiten gebruik. Naast trapliften voor gebogen en rechte trappen, biedt Stannah ook andere oplossingen zoals; huisliften en plateauliften. Samen met een van onze ervaren adviseurs wordt er naar een passende oplossing gezocht die zowel bij u, als bij uw woning past. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis bekijkt u naast de exacte prijs van de traplift ook het verschil tussen een nieuw- en een gebruikt model. Bovendien wordt uw trap tijdens dit bezoek nauwkeurig opgemeten door onze adviseur.

Stannah levert de volgende mobiliteitsproducten in Friesland:

Wanneer u een vrijblijvende offerte voor een van onze producten aanvraagt krijgt u de gelegenheid om al uw vragen aan een van onze ervaren adviseurs te stellen. Wij komen overal in de regio Friesland. Wat kost een traplift bijvoorbeeld? Zijn er eventuele vergoedingen die u kunt aanvragen? Aan welke prijs moet u denken bij de installatie van een huislift of plateaulift? Het is immers niet elke dag dat u een mobiliteitsproduct voor uw toekomst koopt. Tevens kunt u tijdens dit moment alle opties en verschillende liftmodellen bekijken en vergelijken, en een product kiezen dat daadwerkelijk bij u past.

Stannah’s mobiliteitsoplossingen zijn door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen erkend. Dit houdt in dat wij elk jaar door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld worden op een aantal strenge eisen met betrekking tot onze diensten en producten, maar ook op de actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, garantie, kwaliteitszorg en nazorg. Wilt u meer weten? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan.

Niet in Friesland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah is al meer dan 150 jaar leverancier en fabrikant van liften, wij zijn wereldwijd het meest gekozen trapliftenmerk met al meer dan 750.000 installaties. Vergelijk en bekijk de verschillende modellen, kleuren, stoffen en omlijstingen. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button