Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Een traplift kopen in Heerenveen
Advies op maat in Heereveen

Nieuwe en gebruikte trapliften in Heerenveen

Ontvang een vrijblijvende offerte voor de installatie van een traplift op een rechte trap of op een trap met bochten

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Heerenveen.

Stannah levert nieuwe en tweedehands trapliften overal in Heerenveen. Deze zijn zowel te installeren op rechte trappen als op een trap met bocht(en). Wij geven u graag advies op maat en een vrijblijvende offerte. Stannah biedt ook de volgende oplossingen aan in de regio Heerenveen:

Tijdens het advies aan huis zal onze adviseur u voorzien van vrijblijvend advies op maat en een vrijblijvende offerte. Uw rechte trap of trap met bochten wordt nauwkeurig opgemeten. Het installatie proces wordt aan u uitgelegd en alle opties worden samen bekeken.  U krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Vragen zoals; zijn gebruikte modellen net zo goed als nieuwe? Wat is het verschil met een nieuw exemplaar? Is een rechte traplift voordeliger dan een voor een trap met bochten? Stannah is al meer dan 150 jaar in de liftenbranche actief, laat onze jarenlange ervaring u helpen de beste oplossing te vinden.

Stannah levert in heel Nederland trapliften en andere mobiliteitsoplossingen, wereldwijd hebben wij al in 750.000 huishoudens een traplift mogen plaatsen. Stannah heeft een filiaal in onder andere; Nederland, België en Duitsland. Stannah Nederland is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Zo heeft u de garantie dat zowel onze producten als onze diensten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Voor de beste oplossing voor uw trap vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte.

Niet in Heerenveen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bekijk welk model het beste bij uw behoeften past. Wilt u een van onze trapliften liever een keertje uitproberen? U bent van harte welkom in onze Showroom in het bloemrijke Lisse! Vraag voor meer informatie een gratis brochure of een  vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button