Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Traplift kopen in Leeuwarden
De slimste keuze voor een op maat gemaakte traplift in de gemeente Leeuwarden.

Bekijk en vergelijk onze trapliften voor plaatsing op een rechte trap of trap met bocht(en)

Ontvang een vrijblijvende offerte en informatie

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah levert trapliften, plateauliften en huisliften overal in Leeuwarden.

Stannah levert overal in de gemeente Leeuwarden op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor zowel installatie binnen als buiten. Naast een selectie van nieuwe- en tweedehands trapliften bieden wij ook de volgende hulpmiddelen:

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvangt u een op maat gemaakte prijs die aan de hand van verschillende factoren door een adviseur speciaal voor u is samengesteld. De adviseur komt vrijblijvend bij u thuis om uw trap nauwkeuring op te meten, ook wordt er gekeken naar uw behoeftes. Welke opties heeft u nodig en welke niet? Heeft u bijvoorbeeld baat aan een geautomatiseerde draaiing? Welke stoel past het beste bij uw wensen?

Dit is ook het moment dat u uw vragen kunt stellen, vragen zoals: wat kost een nieuwe traplift? Wat is het controle proces bij een tweedehands model? Zijn er vergoedingen via de wet maatschappelijke ondersteuning of het persoonsgebonden budget? Het is ten slotte niet elke dag dat u een traplift of een huislift koopt, uiteraard heeft u vragen. Wij willen u daar zo helder mogelijk antwoord op geven zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken. Neemt u vooral contact met ons op om een afspraak te maken in een gemeente in Leeuwarden.

Met de koop van een mobiliteitshulpmiddel van Stannah krijgt u de garantie van een kwaliteitsproduct. Stannah is al meer dan 150 jaar fabrikant van liften en is al de tijd een familiebedrijf gebleven. Stannah is erkent door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, en wordt daarom jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld op strenge eisen met betrekking tot onze producten, diensten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en garantie.

Wilt u meer weten? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte en bekijk uw opties. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap.

Niet in Leeuwarden?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt naast verschillende soorten trapliften een breed assortiment opties om deze op uw wensen af te stemmen. Bekijk de verschillende soorten kleuren, stoffen en omlijstingen. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies, een op maat gemaakte offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button