Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Gelderland
Alles over het kopen van een traplift in de regio Gelderland

Ontvang advies op maat voor rechte trappen en trappen met bochten.

Stannah is trapliften fabrikant en leverancier in Gelderland met een ruim aanbod van zowel nieuwe als tweedehands trapliften. Wij bieden ook andere mobiliteitsoplossingen zoals: plateauliften en huisliften.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Gelderland.

Stannah biedt in de hele regio Gelderland verschillende op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Naast nieuwe- en tweedehands trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met één of meer bochten, bestaat ons productengamma ook uit;

Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier in uw eigen huis kunt blijven wonen, door deze toegankelijk te maken ook wanneer de trap een probleem begint te worden. Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze adviseur kunt u niet alleen belangrijke vragen stellen zoals; wat kost een traplift? Maar bekijkt u ook samen met de adviseur alle mogelijkheden, welke opties heeft u nodig en welke niet? Is een gebruikte traplift wat voor u, of liever een nieuwe traplift? Hoe verloopt de installatie?

De adviseur kijkt ook naar de mogelijkheden in uw woning en meet nauwkeurig de trap op. U ontvangt een vrijblijvende offerte van een op maat gemaakte traplift die zowel bij u als bij uw woning past met alle tijd om daar rustig over na te denken. Omdat wij trapliften fabrikant én leverancier in Gelderland zijn kunnen wij u snel van dienst zijn.

Stannah’s liften voor zowel binnen als buiten zijn erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, u weet daarom dat deze aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Dit geldt zowel voor onze tweedehands trapliften als nieuwe trapliften. Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan en bekijk uw mogelijkheden voor het kopen van een traplift in Gelderland.

Stannah is al meer dan 150 jaar fabrikant en leverancier van liften waarbij wij altijd een familiebedrijf zijn gebleven met dezelfde solide kernwaarden. Profiteer van deze ruime ervaring bij het kopen van een traplift in de regio Gelderland!

Niet in Gelderland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Naast een breed assortiment trapliften, bieden wij ook verschillende stoffen, kleuren en omlijstingen, bekijk en vergelijk welke beschikbaar zijn en het beste bij u passen. Ontvang een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button