Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Traplift Apeldoorn
De aanschaf van een traplift in Apeldoorn

Nieuwe en gebruikte exemplaren

Ontvang vrijblijvend advies voor een op maat gemaakte traplift voor installatie op zowel een rechte trap als op een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Apeldoorn

Veilig en onafhankelijk thuis blijven wonen wanneer de trap een obstakel is geworden, wordt mogelijk gemaakt met Stannah. Stannah installeert zowel nieuwe- als tweedehands trapliften overal in Apeldoorn. In het geval van trappen die naar de tuin, terras of garage leiden kunnen wij ook helpen door de installatie van een weerbestendige buiten traplift. Wij leveren en installeren ook de volgende producten in de regio Apeldoorn:

Een traplift kopen is niet iets dat u elke dag doet, wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt daarom een van onze adviseur bij u langs voor vrijblijvende advies. Tijdens dit bezoek aan huis zal onze adviseur de volgende passen langsgaan:

Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals; wat is het verschil in prijs tussen een nieuwe-  en een tweedehands traplift? Is huren verstandig? Bestaan er ook speciale modellen voor mensen met beperkte flexibiliteit? Kan een plateaulift een oplossing zijn voor het vervoeren van dozen? Wat komt er kijken bij het onderhoud van een huislift? Verschilt de prijs voor een rechte traplift heel erg met die van een gebogen exemplaar? Wij geven u een duidelijk antwoord zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Wanneer u vrijblijvend advies of een offerte aanvraagt nemen wij binnen 24 uur contact met u op.  Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn, omdat wij weten hoezeer een traplift een positief verschil in uw leven kan maken. Wij zijn erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen dat houdt in dat wij ieder jaar door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld worden. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis brochure  voor meer informatie.

Niet in Apeldoorn?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah levert altijd een traplift op maat. Wij bieden ook een ruime keuze aan stoffen, kleuren en omlijstingmogelijkheden. Bekijk alle opties. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een exemplaar voor buiten en speciale ontwerpen voor wie met beperkte flexibiliteit te maken heeft. Ontvang een vrijblijvende offerte of een gratis brochure

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button