Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Nieuwe en gebruikte trapliften in Arnhem
Een traplift kopen in Arnhem

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift in de gemeente Arnhem

Ontdek ons assortiment mobiliteitsoplossingen en bekijk welke voor u de beste optie is.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah biedt een ruim aanbod aan trapliften, plateauliften en huisliften in Arnhem.

Stannah biedt een ruim assortiment aan oplossingen om mobiliteitsblokkades thuis en in openbare gelegenheden te verwijderen. Al onze oplossingen zijn in de gemeente Arnhem te installeren. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat.

Wij bieden de volgende mobiliteitsoplossingen:

Zowel onze rechte trapliften als onze plateauliften zijn binnen en buiten te installeren en de binnentrapliften zijn beschikbaar voor een rechte trap en voor trappen met één of meer bochten. Beide soorten liften kunnen op de traptreden of aan de muur gemonteerd worden. Voor meer informatie kunt u een gratis brochure aanvragen of een vrijblijvende offerte. Bij een vrijblijvende offerte komt een adviseur bij u langs om u een op maat gemaakte prijs te kunnen geven.

Wij helpen u om een overwogen keuze te kunnen maken, door duidelijk antwoord te geven op uw vragen en de mogelijkheden en uw behoeftes te bekijken. Zo wordt uw trap bijvoorbeeld nauwkeurig opgemeten, of bekijken wij waar de lift het beste geïnstalleerd zou kunnen worden. Ook worden alle mogelijkheden qua opties met u besproken en bekijken wij zaken zoals:

Al meer dan 750.000 huishoudens wereldwijd gingen u voor met de installatie van een Stannah. Stannah is niet voor niets het meest gekozen merk én erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Wat inhoudt dat wij ieder jaar een onafhankelijke beoordeling ondergaan aan de hand van een aantal strenge eisen. Hierdoor heeft u de garantie van topkwaliteit en weet u dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft. Ontvang een gratis brochure of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Niet in Arnhem?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Uw Stannah is aan de hand van verschillende opties compleet te personaliseren. Zo bieden wij een grote keuze aan stoffen, kleuren, en omlijstingen. Bekijk en vergelijk welk model het beste bij uw wensen past en of een van onze speciale trapliften zoals onze Sadler wellicht een betere optie is. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat. Ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button