Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Traplift in Nijmegen
De aanschaf van een traplift in Nijmegen

Tweedehands en nieuw te verkrijgen.

Ontvang gratis en vrijblijvend traplift prijzen voor installatie op zowel een rechte trap als op een trap met bochten in Nijmegen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u op zoek naar een passende traplift in de gemeente Nijmegen?

Wanneer u een traplift nodig heeft voor installatie op een rechte trap of op een trap met bochten in de regio Nijmegen dan kan Stannah u van dienst zijn. Wij bieden een ruim aanbod van op maat gemaakte nieuwe- en tweedehands trapliften aan. Ook indien u de trap naar de tuin, terras of garage toegankelijk wilt maken kunnen wij u helpen met de installatie van een buitentraplift. Stannah helpt u om langer zelfstanding in uw eigen huis te blijven wonen.

Wij bieden ook de volgende producten aan:

Wanneer u een gratis offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs om u advies op maat te kunnen geven. Zo wordt uw trap nauwkeurig opgemeten zodat u een exacte prijs voor een nieuw of tweedehands exemplaar kan ontvangen. Ook is dit een mooi moment om uw vragen te stellen, denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals: wat kost een traplift? Is er een vergoeding mogelijk via het persoonsgebonden budget of de Wet maatschappelijke ondersteuning? Hoe wordt een gebruikte traplift klaar gemaakt voor de verkoop? Wij geven u op deze en andere mogelijke vragen een duidelijk antwoord. Neem contact met ons op voor gratis advies, een gratis offerte of voor een gratis brochure.

Wij zijn leverancier en fabrikant van trapliften in heel Nederland. Als sinds 1867 zijn wij actief in de liftenindustrie, dat betekent dat wij al meer dan 150 jaar ervaring hebben. Met Stannah weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct koopt, zo zijn wij erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen wat u de garantie geeft dat onze producten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. U kunt altijd een gratis brochure aanvragen of een gratis offerte voor meer informatie.

Niet in Nijmegen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wilt u onze modellen vergelijken? Bekijk welke opties wij beschikbaar hebben en welke daadwerkelijk aan uw wensen voldoen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw traplift aan u zelf en aan uw woning aan te passen door een ruime selectie aan kleuren, stoffen en omlijstingen aan te bieden. Ontvang een vrijblijvende offerte of een gratis brochurevoor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button