Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Traplift kopen in Groningen
Een traplift op maat

Ontvang vrijblijvend advies over de aanschaf van een traplift in Groningen

Stannah is traplift fabrikant en leverancier in Groningen, bekijk ons aanbod en welke opties wij u kunnen bieden.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Groningen.

Stannah levert in de regio Groningen op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor zowel buiten als binnen gebruik. Naast onze trapliften voor een rechte trap en trappen met bocht(en), bieden wij ook andere mobiliteitsproducten zoals; plateauliften en huisliften. Wij voorzien u van vrijblijvend advies op maat zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.  Onze adviseur bekijkt samen met u naar een passende oplossing die aan uw behoeftes voldoet. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis ontvangt u ook de exacte prijs, wordt uw trap nauwkeurig opgemeten, bekijkt u alle opties en vergelijkt u de prijs van Stannah’s nieuwe- en tweedehands trapliften.

Wij bieden de volgende mobiliteitsoplossingen in Groningen:

Ook onze verticale plateauliften worden op maat gemaakt en kunnen moeiteloos hoogteverschillen tot 125cm overbruggen. Net zoals het geval is bij onze trapliften kunnen de platformliften ook op zowel een rechte trap als een gebogen trap geïnstalleerd worden. Tijdens het vrijblijvende huisadvies krijgt u ook alle informatie omtrent het onderhoud van alle liften, zo ook over het onderhoud van een huislift. Vraag een vrijblijvende offerte en bekijk uw opties voor de installatie van een lift in de regio Groningen.

Stannah is erkent door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit houdt in dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld worden op een aantal strenge eisen met betrekking tot onze diensten en producten. Maar ook op de actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, garantie, kwaliteitszorg en nazorg. Wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan en bekijk uw beste opties voor het kopen van een traplift in Groningen.

Niet in Groningen?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wij hebben wereldwijd al meer dan 750.000 huishoudens geholpen om van de trap geen obstakel meer te maken. U heeft een ruime keuze uit opties met Stannah, bekijk en vergelijk welk model het beste bij u en bij uw woning past. Ontvang een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button