Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in de regio Haarlemmermeer
Een traplift kopen in de gemeente Haarlemmermeer

Ontvang een vrijblijvende offerte in Hoofddorp, Schiphol, Nieuw-Vennep, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek, Zwanenburg, Aalsmeerderbrug, Boesingheliede, Huigsloot, ’t Kabel, Leimuiderbrug, Nieuwe Meer, Nieuwebrug, Oude Meer en Penningsveer

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk ons aanbod aan nieuwe en gebruikte trapliften in de gemeente Haarlemmermeer.

In uw eigen huis blijven wonen in de gemeente Haarlemmermeer is mogelijk met Stannah. Wij leveren nieuwe- en gebruikte trapliften op maat gemaakt voor uw rechte trap of trap met bochten. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt onze adviseur gratis bij u langs. Tijdens dit bezoek wordt uw trap exact opgemeten en ontvangt u de prijzen voor een nieuwe of gebruikte traplift.

Tevens krijgt u de gelegenheid om eventuele vragen te stellen. Vragen met betrekking tot de Wet maatschappelijke ondersteuning bijvoorbeeld. Of wat het verschil is tussen tweedehands en nieuwe prijzen. Met een vrijblijvend bezoek van onze adviseur bent u verzekerd dat u echt advies op maat ontvangt.

Wij leveren ook de volgende producten die kunnen helpen om in uw eigen huis te blijven wonen:

Wij leveren altijd een op maat gemaakt product.  De rail wordt bijvoorbeeld altijd speciaal voor uw trap gemaakt, ook bij tweedehands exemplaren. Wij begrijpen hoe belangrijk het kan zijn om in uw eigen huis te blijven wonen. Met Stannah bent u verzekerd dat zowel onze trapliften, onze andere producten en onze diensten voldoen aan de strengste veiligheid-en kwaliteitseisen. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dat houdt in dat wij ieder jaar door een onafhankelijke certificerende instelling aan de hand van verschillende strenge eisen getoetst worden.

Het is niet voor niets dat Stannah wereldwijd het meest gekozen trapliften merk is en dat maar liefst 750.000 mensen u voor gingen. Vraag voor meer informatie een  vrijblijvende offerte  of een gratis brochure.

Niet in Haarlemmermeer?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Lansingerland

Meer informatie >

Utrechtse heuvelrug

Meer informatie >

HTL de Bollenstreek

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

Goeree Overflakkee

Meer informatie >

De Ronde Venen

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften worden altijd op maat gemaakt en Stannah geeft verschillende opties om deze echt uw eigen te maken. Bekijk welk model het beste bij u past en welke geschikt is voor uw woning. Ontvang een gratis brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button