Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in de Bollenstreek
Een traplift kopen in de Bollenstreek

Ontvang een vrijblijvende offerte in Hillegom, Lisse, Warmond, Voorhout en Sassenheim (Teylingen)

Bezoek onze showroom in Lisse en probeer een van onze trapliften zelf

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Bollenstreek?

Stannah Nederland is gevestigd in het bloemrijke Lisse midden in de Bollenstreek. In onze showroom kunt u naast het uitproberen van onze trapliften ook andere mobiliteitsoplossingen bekijken, zoals een plateaulift.

Stannah heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands modellen. Deze zijn zowel te installeren op een rechte trap als op een trap met bochten. Een correct geïnstalleerde traplift is een goede oplossing om de trap op een veilige en zelfstandige manier te kunnen blijven gebruiken. Daarom komt onze adviseurs eerst vrijblijvend bij u langs om uw trap nauwkeurig op te meten en u een op maat gemaakte offerte te geven. Tijdens dit bezoek worden alle mogelijke opties met u bekeken en kunt u uw vragen stellen. Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot het efficiënte installatieproces maar ook over het recht hebben op een hulpmiddel via de Wmo.

Bij Stannah wordt u goed geholpen en krijgt u duidelijk antwoord op uw vragen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Stannah levert ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de Bollenstreek:

Met de aanschaf van een Stannah bent u verzekerd van topkwaliteit en degelijkheid. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen . Daarmee heeft u de garantie dat al onze diensten en producten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen. Zowel voor onze nieuwe- als tweedehands trapliften.  Voor meer informatie vraag een gratis brochure of  vrijblijvende offerte aan.

Niet in de Bollenstreek?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere gemeente in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Lansingerland

Meer informatie >

Utrechtse heuvelrug

Meer informatie >

Haarlemmermeer

Meer informatie >

Kaag en Braassem

Meer informatie >

Goeree Overflakkee

Meer informatie >

De Ronde Venen

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wanneer de keuze tussen een grondige woningaanpassing of een traplift gemaakt moet worden, is het al snel duidelijk dat een Stannah traplift een betere keuze is. Bij Stannah ontvangt u altijd een exemplaar dat voor u op maat gemaakt is. Bekijk onze verschillende trapliftmodellen en welke het beste bij u past. Ontvang een gratis brochure of  vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button