Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Limburg
De beste keuze voor een traplift op maat in Limburg

Alle informatie over het kopen van een nieuwe en tweedehands traplift in Limburg

Stannah is traplift leverancier in Limburg, wij helpen u zoeken en bekijken de beste oplossing voor zowel rechte trappen als trappen met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u op zoek naar een passende traplift in de gemeente Limburg?

Bent u op zoek naar een passende nieuwe of tweedehands traplift in Limburg? Stannah levert overal in Limburg op maat gemaakt mobiliteitsoplossingen. Zo bestaat ons assortiment uit nieuwe- en, gebruikte trapliften en plateauliften voor zowel binnen als buiten gebruik, voor rechte trappen of trappen met bochten. Naast trapliften bieden wij ook schachtloze huisliften en rolstoelliften.

Onze adviseur geeft u gratis en vrijblijvend advies aan huis en bekijkt samen met u naar de beste oplossing voor u en uw woning. Voor bijna elke trap hebben wij een passende oplossing. Tijdens het vrijblijvende bezoek komen de volgende punten aan de orde:

Het vrijblijvende thuisadvies is bedoeld om uw zo goed mogelijk te kunnen informeren, zodat u niet alleen een passende traplift vindt maar ook echt de beste oplossing. Wanneer u op zoek gaat naar het kopen van een traplift in Limburg kunt u verschillende vragen hebben. U koopt immers niet elke dag een lift. Vragen zoals; wat kost een traplift? Is mijn type trap daar wel geschikt voor? Kan ik eventueel een vergoeding krijgen? Allemaal begrijpelijke vragen waar u een duidelijk antwoord op zoekt. Onze adviseur staat voor u klaar om u een zo helder mogelijk beeld te geven.

Wij zijn erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, ieder jaar worden wij door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld op strenge eisen met betrekking tot onze diensten, producten, actuele wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, nazorg, fysieke omgeving en garantie. Wilt u meer weten? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan en bekijk rustig al uw opties. Met Stannah bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en vakmanschap.

Niet in Limburg?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Brabant

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt een breed assortiment aan trapliften en opties zodat u een passend model voor uzelf vindt en de beste oplossing voor uw woning. Ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button