Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Traplift kopen in Maastricht
Nieuwe en tweedehands trapliften in Maastricht

Installatie mogelijk op een recht trap en op een trap met bochten

Ontvang vrijblijvend advies op maat voor een traplift in Maastricht

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk ons aanbod aan nieuwe en gebruikte trapliften in de gemeente Maastricht.

Bekijk de verschillende mobiliteitsoplossingen die Stannah in de gemeente Maastricht aanbiedt. Naast gebruikte trapliften en nieuwe trapliften voor installatie binnen en buiten leveren wij ook;

Stannah is fabrikant en leverancier van trapliften in de gemeente Maastricht, wij begrijpen dat u verschillende vragen kunnen hebben. Vragen zoals; hoeveel kost een traplift? Zijn er vergoedingen via de wet maatschappelijke ondersteuning (vanuit de Wmo) of via het persoonsgebonden budget (PGB)? Is een tweedehands model een net zo goede keuze als een nieuwe ? Is huren een goed idee? Wij helpen u een helder beeld te krijgen van wat er komt kijken bij de aankoop van een traplift, of een van onze andere oplossingen, tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis.

Tijdens het huisbezoek bespreekt onze adviseur alle mogelijkheden met u door zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken die daadwerkelijk bij uw behoeftes past. De volgende punten komen aan bod:

Alleen wanneer u alle informatie heeft kunt de juiste keuze voor uzelf maken. Wij helpen u daarbij door duidelijke antwoorden te geven. Stannah heeft immers als meer dan 150 jaar ervaring als liftfabrikant en zijn dankzij het behoud van onze sterke waarden nog altijd in de handen van de Stannah familie, waarbij de 5de generatie vandaag de dag aan het roer staat. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen wat inhoudt dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling op een aantal strenge eisen beoordeeld worden.

Stannah maakt uw huis en tuin weer compleet toegankelijk. Wenst u meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte of brochure voor meer informatie.

Niet in Maastricht?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

De keuze houdt niet op bij een rechte- of een gebogen traplift, Stannah biedt een ruime keuze aan kleuren, stoffen en omlijsten zodat deze compleet naar uw behoeften kunt personaliseren. Vergelijk de verschillende opties en ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie over een Stannah op maat.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button