Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Traplift kopen in Noord-Brabant
Nieuwe en gebruikte trapliften in Noord-Brabant

Stannah is fabrikant en leverancier

Bij de aanschaf van een traplift kunt u veel vragen hebben, bijvoorbeeld over prijzen of eventuele vergoedingen. Onze adviseur helpt u graag verder met advies op maat.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Wilt u een traplift kopen in Noord-Brabant?

Stannah levert door heel Noord-Brabant op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Naast nieuwe- en tweedehands trapliften voor trappen met bochten of rechte trappen, bieden wij ook plateauliften en schachtloze huisliften aan. Met Stannah kunt u comfortabel en veilig in uw eigen huis blijven wonen in de wetenschap dat de trap geen probleem is, of zal worden.

Wanneer u een traplift in Noord-Brabant zoekt, komt onze adviseur vrijblijvend bij u langs om alles met u te bespreken. Tijdens dit moment komen de volgende punten aan de orde:

Alle mobiliteitsproducten van Stannah zijn met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen erkend. Deze certificering geeft u de zekerheid dat onze liften aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen.  Stannah is na 150 jaar in de lift industrie nog altijd een familiebedrijf doordat we trouw aan onze kernwaarden zijn gebleven. Onze jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld om trapliften te ontwerpen die daadwerkelijk het leven gemakkelijker maken en voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wilt u vrijblijvend meer informatie omtrent het kopen van een traplift in Noord-Brabant? Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan.

Niet in Noord-Brabant?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Holland

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt naast een breed assortiment trapliften zoals een staand model en een model met langere armen voor een stabieler gevoel, ook verschillende opties, stoffen, kleuren en omlijstingen. Bekijk en vergelijk welke beschikbaar zijn en het beste bij u en uw trap passen. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button