Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Traplift kopen in Den Bosch
Nieuwe en tweedehands trapliften

Bekijk en vergelijk trapliftopties in de gemeente Den Bosch

Ontvang vrijblijvend informatie over de beste mobiliteitsoplossing voor u en uw woning.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Zoekt u een mobiliteitsoplossing in Den Bosch?

Stannah biedt naast een ruim aanbod aan nieuwe- en tweedehands trapliften, verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ons productenassortiment is ontworpen om u te helpen zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen. Zo leveren wij ook; plateauliften en compacte schachtloze huisliften.

Wanneer u op zoekt bent naar een manier om veilig naar boven en beneden te kunnen dan bent u bij Stannah aan het goede adres. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis van onze adviseur ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om een overwogen keuze te kunnen maken. Tijdens het bezoek van onze adviseur komen de volgende punten aan bod:

Wij begrijpen dat u vragen heeft en daar een helder antwoord voor zoekt, het is immers niet elke dag dat u een lift koopt. Het bezoek aan huis is daar een ideaal moment voor. Vragen zoals: Wat kost een traplift? Is een buiten traplift ook mogelijk? Is er eventueel een vergoeding bij de gemeente Den Bosch aan te vragen? Wat is het verschil tussen een nieuwe- en een gebruikte traplift? Is de installatie eenvoudig en snel?

Wij helpen u met al uw vragen zodat u de traplift koopt die daadwerkelijk bij u past.

Stannah is al meer dan 150 jaar fabrikant en leverancier van liften. Begonnen in 1867 in de drukke haven van Londen, zijn wij nog steeds een familiebedrijf met de vijfde generatie Stannah’s aan het roer. Erkent met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen en eeuwenlange ervaring, weet u dat u bij Stannah verzekerd bent van topkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor alle informatie over onze producten en verschillende opties vraagt u een vrijblijvende offerte of gratis brochure.

Niet in Den Bosch?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wilt u weten welke het beste bij u past? Bekijk onze verschillende modellen en vergelijk de opties. Stannah biedt een ruime keuze aan stoffen, kleuren en omlijsten zodat u uw Stannah compleet naar uw wensen kunt personaliseren. Vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button