Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Eindhoven
Traplift kopen in de gemeente Eindhoven

Nieuwe en tweedehands opties

Stannah biedt de beste oplossing voor zowel installatie op een rechte trap als op trappen met bochten

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah biedt een ruim aanbod aan trapliften, plateauliften en huisliften in Eindhoven

Wanneer u hulp nodig heeft om veilig uw trap te kunnen gebruiken is de beste oplossing vaak een traplift. Stannah biedt naast nieuwe modellen ook tweedehands opties aan in de gemeente Eindhoven. Voor zowel installatie op een rechte trap als op een trap met één of meer bochten. Bovendien bieden wij ook de volgende mobiliteitsoplossingen aan in de gemeente Eindhoven:

Indien u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen, een Stannah adviseur komt dan bij u langs om uw persoonlijk advies te geven. Uw trap wordt exact opgemeten en de adviseur bekijkt welke opties u nodig heeft, en welke niet. U krijgt ook de mogelijkheid om uw vragen te stellen over bijvoorbeeld de installatie maar ook over zaken zoals: Hoe u een vergoeding ontvangt vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget (pgb). Wij kunnen u aangeven waar u daarvoor moet zijn, zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen bijdrage op de website van het CAK berekenen.

U kunt altijd een gratis brochure aanvragen en u krijgt uitgebreid advies op maat bij een gratis offerte aanvraag.

Met onze trapliften bent u altijd verzekerd van kwaliteit en dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Wij zijn erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen wat u de garantie geeft dat zowel onze producten als onze diensten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Stannah is al meer dan 150 jaar fabrikant en leverancier van liften en over de hele wereld hebben wij maar liefst 750.000 trapliften mogen installeren. Wilt u meer informatie? Ontvang een gratis brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat.

Niet in Eindhoven?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften zijn aan de hand van verschillende mogelijkheden aan uw wensen aan te passen. U krijgt verschillende opties om deze te personaliseren zodat deze de beste oplossing voor zowel uzelf als voor uw woning is. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons via en vraag een vrijblijvende offerte of een gratis brochure.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button