Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Noord-Holland
Informatie over o.a. de installatie en kosten

Mobiliteitsoplossingen in de provincie Noord-Holland, ontvang vrijblijvend advies op maat.

Stannah is leverancier en fabrikant van nieuwe en tweedehands trapliften in alle gemeentes van Noord-Holland, de slimste keuze voor zowel uw rechte trap als trap met één of meer bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u opzoek naar een traplift in de gemeente Noord-Holland?

Zelfstandig thuis blijven wonen in de provincie Noord-Holland ook wanneer de trap een probleem begint te worden is mogelijk met Stannah. Wij hebben verschillende opties in ons assortiment voor een lift op maat die zowel bij u als bij uw huis past.

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren adviseurs ontvangt u alle informatie met betrekking tot de prijs en installatie van een traplift, of een van onze andere mobiliteitsoplossingen zoals: een plateaulift of een huislift zonder schacht. Vraag een vrijblijvende offerte aan en weet op welke kosten en voordelen u kunt rekenen bij het aanpassen van uw woning.

Onze service sterkt zich over heel Noord-Holland uit zowel vóór als ná de verkoop. Onze adviseurs geven u het advies dat u nodig heeft om zonder druk de beste oplossing te kiezen. De installaties van de liftproducten in Noord-Holland worden door Stannah opgeleide monteurs vaak al binnen één dag afgerond.

Stannah is in Nederland erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, dit betekent dat onze producten elk jaar door een onafhankelijke certificerende instelling getest worden op een aantal strenge eisen met betrekking tot onze producten en diensten, maar ook op de actuele wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving, garantie en nazorg. U weet dus dat wanneer u een Stannah traplift koopt, u goed zit.

Niet in Noord-Holland?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Zuid-Holland

Meer informatie >

Noord-Brabant

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah is al 150 jaar leverancier en fabrikant van liften, wereldwijd hebben 750.000 huishoudens een Stannah traplift thuis staan. Wij bieden een breed assortiment trapliften om zo aan de reële behoeftes van onze klanten te kunnen voldoen. Bekijk en vergelijk de verschillende trapliftmodellen, stoffen, kleur en omlijsting. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button