Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Alkmaar
Tweedehands- en nieuwe trapliften

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat in de regio Alkmaar

Stannah levert verschillende soorten trapliften in Alkmaar, zowel voor installatie op een rechte trap als op een trap met bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk onze verschillende mobiliteitsoplossingen in Alkmaar.

In de regio Alkmaar zijn de volgende opties mogelijk:

Onze trapliften zijn in veel gevallen zowel via de binnenbocht als de buitenbocht van de trap te installeren, dat is echter afhankelijk van uw trap. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs om uw trap nauwkeurig op te meten en bespreekt alle mogelijkheden met u. Het bezoek aan huis is tevens een ideaal moment om uw vragen te stellen, het is immers geen alledaagse boodschap. Vragen zoals: wat is de prijs van een traplift? Zijn er altijd nieuwe rails nodig bij een tweedehands model? Wij geven u zo helder mogelijk antwoord, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij leveren ook andere mobiliteitsoplossingen in de regio Alkmaar, zoals:

Heeft u vragen over wat er komt kijken bij de installatie van een huislift, of een plateaulift? Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om de technische haalbaarheid vast te stellen en u met uw vragen te helpen.

Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit, opgericht in 1867 in de bruisende Londense haven zijn wij meer dan 150 jaar later nog steeds een familiebedrijf met dezelfde sterke waarden. Erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de garantie dat zowel onze diensten als onze producten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen. Het is niet voor niets dat over de hele wereld maar liefst 750.000 huishoudens een Stannah hebben staan. Vraag een gratis brochure of vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Niet in Alkmaar?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften zijn compleet aan uw wensen aan te passen, zo bieden wij een ruime keuze uit stofferingen, kleuren en omlijstingen aan. Vraag een gratis brochure  of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button