Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte traplifttraplift Veilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Amsterdam
Gereviseerde en nieuwe trapliften in de gemeente Amsterdam

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Trapliften in Amsterdam voor installatie op zowel een rechte trap als op een trap met bochten

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah levert trapliften, plateauliften en huisliften overal in Amsterdam.

Stannah levert nieuwe- en gebruikte trapliften in de gemeente Amsterdam die zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd. Deze zijn ontworpen om op zowel rechte trappen als op een trap met één of meer bochten te passen. Vaak is het mogelijk om de trap zowel aan de kant van de binnenbocht als aan de buitenbocht te plaatsen, dit is echter afhankelijk van uw trap. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseur bij u langs om onder andere de trap nauwkeuring op te meten en de mogelijkheden samen met u te bekijken.

Naast tweedehands- en nieuwe trapliften, biedt Stannah ook een ruim assortiment aan verschillende andere mobiliteitsoplossingen in de gemeente Amsterdam. Ook voor de volgende producten kunt u een vrijblijvende offerte of gratis brochure aanvragen:

Tijdens het vrijblijvende bezoek aan huis zal onze adviseur alle opties met u bekijken en ontvangt u alle informatie omtrent de installatie.  Dit bezoek is tevens een goed moment om al uw vragen te stellen, het gebeurt immers niet elke dag dat u een traplift of een huislift koopt. Misschien heeft u vragen over een eventuele vergoeding via het persoonsgebonden budget (pgb) of de Wmo. Of wilt u het verschil tussen prijzen begrijpen, wat kost een nieuwe- en een tweedehands traplift voor uw trap precies bijvoorbeeld? Wij geven u alle informatie om een geïnformeerde keuze te maken zodat u ook daadwerkelijk koopt wat bij u past.

Stannah is over de hele wereld het meest gekozen trapliften merk, zo gingen 750.000 mensen u voor en kunnen dankzij een Stannah langer in hun eigen huis blijven wonen. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, dat betekent dat een onafhankelijke certificerende instelling elk jaar verschillende aspecten van het bedrijf op een aantal strenge eisen beoordeeld. Waaronder onze diensten en producten maar ook wat betreft de actuele regel- en wetgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving, nazorg en garantie. Met Stannah bent u verzekerd van kwaliteit en degelijkheid.

Niet in Amsterdam?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt meerdere modellen aan die geheel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Aan de hand van een ruime keuze aan verschillende stofferingen, kleuren die daadwerkelijk bij u en bij uw woning passen. Vergelijk de verschillende opties en ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte op maat gemaakt voor u.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button