Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften Haarlem
Alle informatie omtrent de aankoop van een traplift in Haarlem

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte op maat voor een nieuwe- of gebruikte traplift in de regio Haarlem

Vergelijk onze trapliften voor rechte trappen en trappen met bochten

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands trapliften in Haarlem.

In uw eigen huis in de gemeente Haarlem blijven wonen is mogelijk met een op maat gemaakte traplift van Stannah. Naast nieuwe- en tweedehands modellen leveren wij ook de volgende typen liften en mobiliteitsoplossingen in de regio Haarlem:

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend langs om u een exacte prijsopgave te geven. Tijdens dit bezoek wordt uw trap zorgvuldig opgemeten en alle mogelijk opties worden bekeken. U ontvangt een deskundig en betrouwbaar advies voor een traplift op maat die ook daadwerkelijk bij u past.

Wij begrijpen dat u vragen heeft, dit is tenslotte niet iets dat u elke dag doet. Bijvoorbeeld; wat is het verschil in prijs tussen een tweedehands- en een nieuwe traplift? wat is de prijs van een traplift? Wordt deze via de binnenbocht of buitenbocht van de trap geïnstalleerd? Is er een verschil tussen een model voor een rechte trap en een trap met bochten? Is huren een slim idee? Heb ik recht op een vergoeding? Onze adviseur helpt door u duidelijke antwoorden te geven, u ontvangt een heldere vrijblijvende offerte en samen bekijkt u wat u wel en niet nodig heeft, afhankelijk van uw wensen.

Stannah is wereldwijd het meest gekozen trapliften merkt, zo gingen al meer dan 750.000 mensen u voor en kozen voor een Stannah in hun huis of werklocatie. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen dit betekent dat een onafhankelijke certificerende instelling jaarlijks aan de hand van een aantal strengen eisen ons op verschillende punten beoordeelt. Punten zoals; producten, diensten, maar ook op de actuele regel en wetgeving, garantie, kwaliteitszorg, nazorg en fysieke omgeving. Met Stannah bent u daarom verzekerd van absolute topkwaliteit.

Soms kan uw gemeente in Haarlem helpen met een vergoeding via het persoonsgebonden budget (PGB) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).  Bekijk onze pagina over dit onderwerp via de volgende link: Een traplift via de WMO stap voor stap bekeken

Niet in Haarlem?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

U kunt uw Stannah geheel naar uw wensen personaliseren. Dit betekent dat u een grote keuze aan stoffen, kleuren, en omlijstingen heeft. Ook biedt Stannah verschillende modellen zoals de Sadler waarmee u praktisch staand de trap mee op en af gaat. Bekijk al uw opties en ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button