Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Trapliften in Hilversum
Nieuw en gebruikt

Ontvang een vrijblijvende offerte in Hilversum

Trapliften voor installatie op een trap met bochten en op een rechte trap overal in de regio Hilversum te leveren.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah biedt een ruim aanbod aan trapliften, plateauliften en huisliften in Hilversum.

Stannah levert nieuwe- en tweedehands trapliften in de regio Hilversum. Zowel een nieuw model als een gebruikte kan op een trap met bochten als op een rechte trap geïnstalleerd worden. Een buitentraplift behoort ook tot ons assortiment. Wij bieden ook de volgende mobiliteitsoplossingen:

Wanneer u een vrijblijvende offerte voor een van onze oplossingen aanvraagt komt een ervaren adviseur geheel gratis bij u langs. Deze meet uw trap nauwkeurig op en geeft u een exacte vrijblijvende prijs. Het snelle installatieproces wordt aan u uitgelegd en u krijgt de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Het is normaal dat u vragen heeft. Vragen zoals; Wat is de prijs van een traplift? Wat is het verschil tussen tweedehands en nieuwe prijzen? Kan een rechte traplift ook op mijn boot geïnstalleerd worden? Is installatie op een rechte trap goedkoper? Bestaat er een vergoeding via de Wet maatschappelijke ondersteuning? Wij helpen u zo goed mogelijk om de juiste keuze te maken, u kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of alvast een brochure aanvragen.

Met een Stannah weet u zeker dat u goed zit, zo hebben wereldwijd meer dan 750.000 mensen voor een Stannah traplift gekozen. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld jaarlijks aan de hand van strenge eisen onze producten, diensten, maar ook op de actuele wet en regelgeving, garantie, kwaliteitszorg, nazorg en fysieke omgeving. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag een  vrijblijvende offerte  of een gratis brochure.

Niet in Hilversum?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah wordt altijd op maat gemaakt zodat u de juiste traplift krijgt die zowel aan uw behoeften voldoet als bij uw woning past. Daarom kunt u kiezen uit verschillende opties zoals kleuren, stoffen en omlijstingen. Bekijk de opties en vraag vandaag nog een gratis brochure of een vrijblijvende offerte met alle nodige informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button