Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Hoorn
Voor installatie binnen en buiten

Een op maat gemaakte traplift in Hoorn

Nieuwe- en tweedehands trapliften voor zowel een rechte trap als een trap met bochten in de gemeente Hoorn.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u opzoek naar een traplift in de gemeente Hoorn?

Zelfstandig blijven wonen in de gemeente Hoorn is mogelijk met Stannah. Wij leveren en maken op maat gemaakte trapliften voor zowel installatie op een rechte trap als op een trap met 1 of meer bochten. Vaak is het mogelijk om deze zowel via de binnenbocht als via de buitenbocht te plaatsen, dat hangt echter van uw persoonlijke situatie en trap af.

Naast onze nieuwe- en tweedehands trapliften bieden wij ook de volgende mobiliteitsoplossingen die uw woning aanpassen voor de toekomst:

Bij een offerte aanvraag komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te bespreken en om zodoende het juiste advies te kunnen geven. Ook wordt uw trap nauwkeurig opgemeten, mogelijke opties worden besproken en kunt u nieuwe en tweedehands opties met elkaar vergelijken. Dit is tevens een goed moment om al uw vragen te stellen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Vragen zoals; wat is de prijs van een traplift? Kan ik een vergoeding bij de gemeente Hoorn aanvragen? Welk model past het beste bij mijn persoonlijke situatie? Is buiten installatie ook mogelijk? Hoe wordt een tweedehands exemplaar gecontroleerd? Wij geven u een duidelijke antwoord op deze vragen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Stannah is wereldwijd het meest gekozen trapliften merk. Zo gingen maar liefst 750.000 mensen u voor. Stannah is erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit betekent dat  wij elk jaar door een onafhankelijke certificerende instelling worden beoordeeld. Deze beoordeling volgt strenge eisen met betrekking tot onze diensten, producten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, garantie en fysieke omgeving. Wilt u meer weten over een traplift kopen in de gemeente Hoorn? Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Niet in Hoorn?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een op maat gemaakte Stannah betekent dat deze zowel bij u, als bij uw woning past. Stannah biedt opties om uw traplift echt uw eigen te maken aan de hand van een variatie aan stofferingen, kleuren en omlijstings-mogelijkheden. Vraag een gratis brochure  of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button