Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte trapliftVeilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Purmerend
Tweedehands en nieuwe opties

Ontvang vrijblijvend advies op maat in Purmerend

Stannah biedt een ruim assortiment aan op maat gemaakte trapliften voor installatie op zowel een rechte trap als voor trappen met bochten in de gemeente Purmerend.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Purmerend.

Wilt u een traplift kopen in de gemeente Purmerend? Stannah biedt de keuze tussen tweedehands en nieuwe modellen voor installatie op een rechte trap en op een trap met bochten. Wilt u meer informatie over traplift prijzen? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, in dat geval komt onze adviseur bij u langs voor gratis thuisadvies. Tijdens dit bezoek wordt u trap nauwkeurig opgemeten, worden alle mogelijke opties met u besproken en krijgt u een beter beeld van hoe de snelle installatie in elkaar zit.

Ook kunt u al uw vragen aan onze adviseur stellen, vragen zoals; wat kost een traplift? Bestaat er een vergoeding via het persoonsgebonden budget? Is installatie ook mogelijk op smalle rechte trappen? Wij begrijpen dat dit niet een alledaagse aankoop is en u daarom vragen heeft, wij geven u duidelijk antwoord zodat u de juiste keuze kunt maken.

Wij bieden ook de volgende mobiliteitsproducten die langer thuis blijven wonen mogelijk maken:

De prijs van een traplift is onder andere afhankelijk van het soort trap, heeft u rechte trappen of een trap met een overloop en bochten? Daarom is het vrijblijvende thuisbezoek benodigd om een exacte prijs te kunnen geven.

Stannah heeft over de hele wereld meer dan 750.000 trapliften bij mensen thuis en in openbare gelegenheden geïnstalleerd. Erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen weet u zeker dat zowel onze diensten als producten aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Wilt u meer weten? U kunt altijd een brochure aanvraag indienen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie.

Niet in Purmerend?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah levert op maat gemaakte tweedehands- en nieuwe trapliften die geheel aan uw wensen voldoen. U heeft daarom de keuze uit verschillende soorten kleuren, omlijstingen en stoffen zodat deze niet alleen bij u past maar ook bij uw woning. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of een gratis brochure voor alle nodige informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button