Trapliften in de gemeente Purmerend | Stannah

0858886701

Bel gratis

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Update coronavirus: Als leverancier van zorg- en welzijnshulpmiddelen mogen en blijven wij conform onze normale openingstijden opereren.
Bij huisbezoeken volgen wij nauwkeurig de regels van het RIVM. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om u op afstand te helpen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte trapliftVeilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in de gemeente Purmerend
Tweedehands en nieuwe trapliften in Purmerend

Ontvang vrijblijvend advies op maat voor een traplift in Purmerend

Stannah biedt een ruim assortiment aan op maat gemaakte trapliften voor installatie op zowel een rechte trap als voor trappen met bochten in de gemeente Purmerend.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

0858886701

Bekijk Stannah’s verschillende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Purmerend.

Wilt u een traplift kopen in de gemeente Purmerend? Stannah biedt zowel de keuze tussen een tweedehands traplift als een nieuwe traplift voor installatie op een rechte trap en op een trap met bochten. Wilt u meer informatie over traplift prijzen? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, in dat geval komt onze adviseur bij u langs voor gratis thuisadvies. Tijdens dit bezoek wordt u trap nauwkeurig opgemeten, worden alle mogelijke opties met u besproken en krijgt u een beter beeld van hoe de snelle installatie in elkaar zit.

Ook kunt u al uw vragen aan onze adviseur stellen, vragen zoals; wat kost een traplift? Bestaat er een traplift vergoeding via het persoonsgebonden budget? Is installatie ook mogelijk op smalle rechte trappen? Wij begrijpen dat u niet iedere dag een traplift koopt en daarom vragen heeft, wij geven u duidelijk antwoord zodat u de juiste keuze kunt maken.

Naast onze trapliften leveren wij ook de volgende mobiliteitsproducten die langer thuis blijven wonen mogelijk maken:

De prijs van een traplift is onder andere afhankelijk van het soort trap, heeft u rechte trappen of een trap met een overloop en bochten? Daarom is het vrijblijvende thuisbezoek benodigd om een exacte traplift prijs te kunnen geven.

Stannah heeft over de hele wereld meer dan 750.000 trapliften bij mensen thuis en in openbare gelegenheden geïnstalleerd. Erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen weet u zeker dat zowel onze diensten als producten aan de strengste kwaliteits-en veiligheidseisen voldoen. Wilt u meer weten? U kunt altijd een brochure aanvraag indienen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie.

Niet in Purmerend?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften, plateauliften en inloopdouche.

Bekijk alle locaties >