Ons productenaanbod


Traplift voor rechte trappensmalle trappen zijn geen probleemCompacte trapliftVeilig manier om de trap te gebruikenKleuropties voor stannah trapliftAfstandbediening voor trapliften
Andere modellen
>

Trapliften in Zaandam
Nieuwe en tweedehands exemplaren

Traplift op maat in de regio Zaandam

Trapliften voor installatie op elke trap in de regio Zaandam, ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Wilt u een traplift kopen in Zaandam?

De aanschaf van een op maat gemaakte traplift in de regio Zaandam is mogelijk met Stannah. Wij leveren nieuwe- en tweedehands exemplaren voor installatie op een rechte trap en op een trap met één of meer bochten. Installatie buiten behoort ook tot de mogelijkheden en kan op een rechte trap binnen één dag geïnstalleerd worden. Wij bieden ook een ruim assortiment van andere mobiliteitsoplossingen in de regio Zaandam:

Wanneer u een geheel vrijblijvende offerte aanvraagt komt een van onze adviseurs bij u langs. Uw trap wordt nauwkeurig opgemeten, mogelijke opties worden met u besproken, en het eenvoudige installatieproces wordt aan u uitgelegd. Ook speciale modellen zoals de Sadler waarbij u in een bijna staande positie van de trap gebruik maakt worden met u besproken. Dit is tevens een goed moment om uw vragen te stellen. Wij begrijpen dat een traplift kopen niet een veelvoorkomende situatie is, wij zijn er om u zo goed mogelijk te informeren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Vragen zoals: Kan ik via de Wet maatschappelijke ondersteuning of via het persoonsgebonden budget een vergoeding ontvangen? Wat is het verschil in prijs tussen een nieuwe- en een gebruikte traplift? Wat komt er kijken bij het onderhoud? Wij helpen u graag en geven duidelijk antwoord, u kunt natuurlijk altijd een offerte aanvragen of een brochure aanvragen.

Stannah is over de hele wereld het meest gekozen trapliften merk, zo staat er een Stannah in maar liefst 750.000 huishouden en openbare gelegenheden over de hele wereld. Erkend met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen heeft u de garantie dat onze producten en diensten aan de strengste veiligheids-en kwaliteitseisen voldoen. Ontvang een gratis brochure of geheel vrijblijvende offerte voor meer informatie!

Niet in Zaandam?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah maakt altijd een traplift op maat zodat deze zowel bij u als bij uw woning past. Zo bieden wij een ruime keuze uit stofferingen, kleuren en omlijstingen maar hebben ook speciale modellen voor wie bijvoorbeeld moeite heeft met zitten of last van de knieën. Ontvang een gratis brochure  of vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button