Ons productenaanbod


gebruik van de traplift stoel op trappen met bochtenStannah Trapliften voor gebogen trappenTraplift plek op de trapTraplift stoel model starlaTraplift stoel model sienaTraplift stoel model sadler
Andere modellen
>

Traplift kopen in Overijssel
De slimste keuze in Overijssel

Ontvang alle informatie over de aanschaf van een nieuwe of tweedehands traplift in Overijssel

Duidelijk en vakkundig advies voor een traplift op maat voor plaatsing op zowel een rechte trap als op een trap met bochten, overal in Overijssel te installeren.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Bent u op zoek naar een passende traplift in de gemeente Overijssel?

Stannah levert en installeert verschillende mobiliteitsoplossingen in de regio Overijssel. Van nieuwe en tweedehands modellen voor rechte trappen en trappen met één of meer bochten tot plateauliften en schachtloze huisliften. Onze adviseur geeft u vrijblijvend advies op maat en zorgt ervoor dat u een geïnformeerde keuze kunt maken.

Wanneer u een traplift in Overijssel zoekt bent u bij Stannah aan het goede adres. Wij zijn fabrikant en leverancier in heel Nederland en installeren onze mobiliteitsoplossingen overal in Overijssel. Tijdens vrijblijvend advies aan huis bekijkt onze adviseur alle mogelijkheden samen met u. Ook vragen zoals: Wat is de prijs van een traplift? Bestaat er een vergoeding waar ik gebruik van kan maken? Is een nieuw model een betere optie dan een tweedehands traplift? U ontvang vrijblijvend advies op maat zodat u rustig en zonder druk de juiste keuze kunt maken.

Stannah biedt de volgende mobiliteitsoplossingen in de regio Overijssel:

Stannah is verantwoordelijk voor het installeren van maar liefst 750.000 trapliften wereldwijd. Erkend door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen, wat inhoudt dat wij jaarlijks door een onafhankelijke certificerende instelling beoordeeld worden. Deze beoordeling volgt strenge eisen met betrekking tot onze producten, diensten, actuele wet- en regelgeving, nazorg, fysieke omgeving en garantie. Wilt u meer weten over een traplift kopen in Overijssel? Ontvang een gratis brochure of vrijblijvende offerte en bekijk al uw opties.

Niet in Overijssel?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere provincie in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende mogelijkheid bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Noord-Brabant

Meer informatie >

Zuid-Holland

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt naast een breed assortiment trapliften verschillende opties kleuren, stoffen en omlijstingen. Vergelijk en bekijk welke het beste bij u en uw trap passen. Ontvang vrijblijvend advies en vraag een offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button