Ons productenaanbod


Andere modellen
>

Trapliften in Deventer
Traplift kopen in de gemeente Deventer

Ontvang vrijblijvend advies

Onze trapliften kunnen op een rechte trap of op een trap met bocht(en) geïnstalleerd worden.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

08005066

Stannah levert trapliften, plateauliften en huisliften overal in Deventer.

Thuis blijven wonen met een nieuwe of tweedehands traplift in Deventer is mogelijk met Stannah. Wij leveren overal in de regio Deventer trapliften voor een rechte trap of een trap met bochten, zowel voor installatie binnen als buiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u thuis.

Tijdens dit bezoek wordt uw trap nauwkeurig opgemeten en wordt de technische haalbaarheid direct beoordeeld. Ook loopt de adviseur alle opties langs zodat u weet wat u nodig heeft en wat u niet nodig heeft. Tevens is dit een goed moment om uw vragen te stellen. Denkt u bijvoorbeeld aan vragen zoals; kan ik een traplift via de gemeente verkrijgen? Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of het persoonsgebonden budget? Moet ik per maand kosten betalen? Wij geven u duidelijke antwoorden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij leveren ook de volgende mobiliteitsoplossingen in de gemeente Deventer:

Een traplift kopen zodat u langer thuis kunt blijven wonen is een grote aankoop, u wilt dan ook zekerheid hebben omtrent het bedrijf met wie u zaken gaat doen.

Stannah is erkend met het  Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen dat betekent dat wij jaarlijks door een onafhankelijke partij op een aantal strenge eisen gecontroleerd worden. Op het gebied van onze producten en diensten, en ook met betrekking tot de actuele wet- en regelgeving, fysieke omgeving, garantie en nazorg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een gratis brochure.

Niet in Deventer?

Bekijk een mobiliteitsoplossing in een andere stad in Nederland, Stannah biedt landelijke service en we hebben altijd een passende oplossing bij u in de buurt. Dit geldt voor al onze producten: trapliften, huisliften en plateauliften.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Elke trap is anders, onze trapliften worden daarom altijd op maat gemaakt. Of dit nu een rechte trap is of een trap met bocht(en) wij hebben altijd een passende oplossing. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vraag een gratis brochure of  vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe voor meer

scroll right button